Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon nagykérés ez a lányom...

Nagyon nagykérés ez a lányom felé? Ti elvárnátok?

Figyelt kérdés

Gyesen van az unokámmal, velünk egy kertben laknak ők ketten. Szezon munkán dolgozom kb 6kmre, egy erdős úton kell végig mennem ahol csak autók mennek, én pedig csak kerékpárral tudok menni.

A helyzet pedig az hogy én félek, és jó volna ha elvinnének de kora reggel kellene felkelniük mivel 7 órakkor nekem már kezdődik a munka. Nekik is kellene kelni akkor mondjuk 6 órakkor. A megszokott fél 8 helyett azért ez nekik megterhelő, és délután 5re vissza jönni értem.

2020. máj. 10. 20:53
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
97%

"ha férfi lennék nem félnék!"

Meg fog lepni, de férfiakat is leütnek, és ők is rosszul lehetnek.

2020. máj. 10. 21:26
 12/38 anonim ***** válasza:
96%
Igen, nagyon nagy kérés. Ezt te sem gondolhatod komolyan.
2020. máj. 10. 21:33
 13/38 anonim ***** válasza:
96%

De ne félj!

Nem jár arra senki, akkor ki ütne le?

Legyen nálad paprikaspré, hogy megnyugodj.

Rosszul létre meg vegyél olyan karórát, ami azonnal tudsz jelezni, hogy baj van. (Megnyomod egy bizonyos gombját, és jelez a gyermekeidnél "Rosszul vagyok.")

De tényleg 6 km, az nagyon rövid táv ilyen szempontból.

Sokan napi 16 km-t sétálnak a munkába, mert nincs más lehetősége, még sem fél, pedig egy forgalmas úton kell mennie.

Még túl fiatal vagy ahhoz, hogy a gyermekeidre támaszkodj. ;)

2020. máj. 10. 21:34
 14/38 anonim ***** válasza:
95%
heti hány nap?
2020. máj. 10. 21:36
 15/38 anonim ***** válasza:
96%
Vegyél egy robogót,azzal gyorsabb is vagy,és kisebb az esélye,hogy megtámadnak!
2020. máj. 10. 21:36
 16/38 anonymousreview60 ***** válasza:
90%
Igen, nagy kérés. 6 km biciklivel az semmi. Az út szélén mész, nem ütnek el. Kezeltesd magad! Pszichoterápia, nem vicc.
2020. máj. 10. 21:37
 17/38 anonymousreview60 ***** válasza:
95%
Robogó: +1.
2020. máj. 10. 21:40
 18/38 A kérdező kommentje:
Kb 5 6 nap, tudom nagy kérés tisztában vagyok vele ezért tettem fel a kérdést.
2020. máj. 10. 21:41
 19/38 anonim ***** válasza:
83%

Ha biciklin ülsz, hogy ütnének le? Ennyire rossz a közbiztonság nálatok? Én is nő vagyok, 61 éves, nekem ilyen nem okoz gondot.

Akkor beszéld meg a lányoddal, hogy rácsörögsz, ha odaértél. Az még pénzbe se kerül, ha nem telefonálsz rá, tudja, hogy baj van, érted mehet. Vagy felhívhat előtte, hogy csak elfelejtettél-e telefonálni. Ez neked biztonságot adhat, az elején, aztán belejössz.

2020. máj. 10. 21:47
 20/38 anonim ***** válasza:
92%

3 évesem van, ha heti 6 nap fel kéne kelnem 6-kor, összekészíteni, kocsiba tenni a gyereket és 5 percet autózni hónapokig csak ezért, akkor elég ideges lennék. És aztán délután ugyanúgy megszakítani a napi rutint, hogy megint 5 percet vezessek.

Számtalan jobb megoldás van annál, hogy egy pici gyereket és a lányodat kiverd az ágyból a félelmed miatt. Akkor még érteném, ha nem lenne járat vagy egy forgalmas főúton kéne tekerned, de egy tanyára azért nem tartom indokoltnak. Egy kismotor tökéletes megoldás.

2020. máj. 10. 22:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!