Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon nagykérés ez a lányom...

Nagyon nagykérés ez a lányom felé? Ti elvárnátok?

Figyelt kérdés

Gyesen van az unokámmal, velünk egy kertben laknak ők ketten. Szezon munkán dolgozom kb 6kmre, egy erdős úton kell végig mennem ahol csak autók mennek, én pedig csak kerékpárral tudok menni.

A helyzet pedig az hogy én félek, és jó volna ha elvinnének de kora reggel kellene felkelniük mivel 7 órakkor nekem már kezdődik a munka. Nekik is kellene kelni akkor mondjuk 6 órakkor. A megszokott fél 8 helyett azért ez nekik megterhelő, és délután 5re vissza jönni értem.

2020. máj. 10. 20:53
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
83%
Én mondjuk részben azért értem a kérdezőt, az én dédim a hatvanas éveiben (oké, val.szeg csak ötvenes a kérdező, de) már nem ülhetett bringára, mert kijött rajta a Parkinson-kór. Járni tudott, de a kerékpárt elfelejthette.
2020. máj. 10. 22:40
 22/38 anonim ***** válasza:
91%
Férjed nem tudna bevinni?
2020. máj. 10. 22:42
 23/38 anonim ***** válasza:
93%
Parkinsonnal dolgozni sem tudna...
2020. máj. 10. 22:47
 24/38 anonim ***** válasza:
87%
Elektromos moped. Benzinért sem kell járni, bedugod a konnektorba. Arról elég nehéz leütni.
2020. máj. 10. 22:48
 25/38 anonim ***** válasza:
86%

Most csak az az egy kérdésem lenne, hogy te ezt azért várnád el, mert a ti kertetekben laknak? Magyarul valamit valamiért? Ha jól gondolom, akkor inkább mond meg nekik, hogy költözzenek el, de nem az anyától ne várd el, hogy korábban keljen, hanem az unokádat ne keljen korán miattad kirángatni az ágyból.

Amúgy meg 5 órakor vígan világos van. Reggel. Meg nincs akkora forgalom.

2020. máj. 10. 22:55
 26/38 anonim ***** válasza:
87%
Én sajnálom szegény kérdezőt, mert gondolom ő is segít a lányának sok mindenben, ha egy kertben laknak. Viszont azért hónapokon keresztül majdnem minden nap azért tényleg elég nagy kérés, főleg hogy ott a kisgyerek is akit fel kell kelteni minden reggel és ki tudja éjszaka is mennyire alszik jól. Busszal esetleg nem tudsz menni? Vagy tényleg esetleg egy kollégádat megkérni hogy ugorjon el érted? Az a 6 km kocsival max 10 perc, te meg felajánlod, hogy adsz neki az üzemanyagba.
2020. máj. 10. 22:57
 27/38 anonim ***** válasza:
44%
Persze másik oldalról én magam se örülnék neki, ha anyu minden nap sötét úton biciklizgetne egyedül, lehet magamtól is felajánlanám, hogy elviszem. Talán kérdezd rá neki ez mennyire lenne gond, végülis csak ő tudja eldönteni ez mennyire fér bele a napi rutinjukba
2020. máj. 10. 22:59
 28/38 anonim ***** válasza:
13%

Ez csakis rugalmassag kerdese.

Ha te felsz, es mar voltal rosszul beszeld ezt meg a lanyoddal. Egyszeruen kerd meg, hogy hozzon/vigyen. De te fizeted a benzint neki. Meg persze nyilvan valhogy masfwle segitseggel meg te viszonozd az o segitseget. Persze neki akkor olyan napi beosztas kellene, hogy korankelok lesznek ok is es ezt korabbi esti lefekvessel tudjak csak kompenzaalni. Kerdes a vejed ehhez mit szol? Ha o keson hazajaros es lanyod es sajat gyereke ddigra mar alszik...akkor az elegge betesz a kapcsolatuknak.

Ha meg mr beszeltel a lanyoddal es azt mindta jaj anyu ez nagy keres, akkor meg tenyleg marad az hogy valami okos eszkozt kapsz min gombot benyomva azonnal segitseget kerhetsz. Nyari nagyon meleg idoben meg delutan 5kor csak erted mehetnenek persze ha a kerekparodat valahogy be vagy fel tudjatok a kocaira pakolni.

Valakivel aki "munkatars" osszeismerkedsz es megkered reggelente vegyen fol es este tegyen ki? Itt is ajanld fol beszallsz a benzinbe.

2020. máj. 11. 00:08
 29/38 anonim ***** válasza:
20%
Én az anyámat kérés nélkül is vinném!
2020. máj. 11. 06:02
 30/38 anonim ***** válasza:
15%
Én szó nélkül vinném az anyámat.. minden reggel, hónapokig, rinyálás nélkül.
2020. máj. 11. 07:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!