Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim elolvasták a beszélg...

A szüleim elolvasták a beszélgetéseim és le screenelték, ez normális?

Figyelt kérdés
Szoval eléggé összevesztem velük és kényszerítettek hogy oldjam fel nekik a telefonom, aztán elolvasták a beszelgeteseimet a barátommal meg a barátaimmal. Ez nekem nagyon rosszul esett, nem érzem azt hogy bármi magán életem lenne így és szerintem rohadtul nem volt hozzá semmi joguk.

2020. máj. 10. 14:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Normalis abban az esetben, ha ugy erzik.bajban vagy/segiteni akarnak rajtad vagy nem tudjak mi a gond, de nagyon eleguk van beloled es a telefonodban a bartiddal valo beszelgetesek vegigolvassatol remelik/remeltek valahogy rendeznk tudjak balhet koztetek.

Amerikaban a gyerekektol bunzeteskeppen vagy ha problemas lesz a gyerek siman elveszik a mobilt/tabletet...kotelezo a szuloknek a beszelgetest megmutatni vagy elveszik mobilod stb. Nagyon sok ilyen van, egyfajta nevelesi eszkoz. Jo esetben idoben be tudnak vtkozni mielott a gyerekuk nagyobb butasagot csinal.

En is olvastam.bele "gyereknek" a dolgaiba. Hat egy vilag omlott ossze bennem. Az amugy joravalonak tuno, csak kisse az orrat fennhordo lanygyerekrol igy derult ki, hogy hat vilagraszolo kavarogep, egymasnak ugraszt embereket, zsarol osztalytarsakat, alkoholizal, cigizik. Igaz otthon meg elodata a sok kis hazugsagat, meg mindig aldozatnak allitotta be magat.

2020. máj. 11. 00:16
 12/16 Savlekotő ***** válasza:
17%
Hány éves,biztos megint valami tízen, húszon éves óriás béby. Hemzsegnek az oldalon.
2020. máj. 11. 03:50
 13/16 anonim ***** válasza:
78%
Nálam biztos fiatabb vagy mert nem tudom mit jelent az a szó, hogy screenelték. Hozzáteszem én sem vagyok idős. Mint anya azt gondolom, hogy volt ennek előzménye...valamit csináltál ami miatt ellenőriznek. Talán ha leirnad az előzményeket akkor tudnánk segiteni!
2020. máj. 11. 06:10
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
A screenelés azt jelenti, hogy lefotózták. A számítógép egyik gombja ( Prnt scrn) alkalmas erre, ha megnyomod, fotózod az adott képernyőt, és lehet szerkeszteni, vagy akár egyből tovább küldeni másoknak!
2020. máj. 11. 07:33
 15/16 anonim válasza:
100%
Vagy Print Screen, ami lefotózza a számítógéped képernyőjét, azt tudja, mintha készítenél róla egy fényképet, de csak a monitorodon lévő kép látszik.
2020. máj. 11. 18:52
 16/16 anonim ***** válasza:
31%

Csináld meg ezt fordítva :)

Egyébként nem normálisak

Sőt!

Aki ok nélkül tesz ilyet annak vannak bajok ott bent.🤔

Mi volt a vita tárgya?

2020. máj. 25. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!