Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés

A páromnak van egy 6 éves kisfia az előző kapcsolatából. Szeretem őt, és ő is engem.

De amit látok hogy mit művel az apjával és a nagyszülőkkel ki tud akasztani.

Mindig de szó szerint Mindig az van amit ő mond. Ha azt mondja hogy mindenki menjen ki a szobából, akkor mindenki ki megy. És ilyen hasonló dolgok... Este 11-éjfélig fent van mert nem akar aludni, öltözés az világháború... Sokszor velem is próbálkozik, játszunk.. Te ide állj, te oda menj, gyere ide, menj a labda után, ide rúgd stb... Vezényel.

Az a baj, hogy nagyon megszokta hogy az van amit ő mond. Otthon az anyukánál még rosszabb a helyzet, egyszóval nincs senki aki ezen segíthetne.

A párom is mindent rá hagy amikor már nagyon elege van, na ő rá kiabál csak a gyerek meg kB szembe röhögi...

Lehet én könnyen beszélek, mivel nekem nincs gyerekem, de abba szinte 1000%ig biztos vagyok hogyha lesz, az nem lesz ennyire elkapatva.

Volt húsvét, a gyerektől milliószor megkérdezte a párom hogy mit hozzon a nyuszika...

Annyi játéka van már nem tudta mit kérjen, ezért valami teljesen hülyeséget kért, csak hogy kérjen

..

Engem ezek kiakasztanak.

Szerintetek?????

2020. ápr. 26. 14:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy normális. Úgy látszik egy értelmes felnőtt sincs a gyerek környezetében. Kimenni a szobából, mert azt mondta??? Tényleg elmebeteg az egész család.
2020. ápr. 26. 15:22
 2/6 anonim ***** válasza:
70%
Hiperaktív a gyerek, nincs kellőképpen lefárasztva.
2020. ápr. 26. 15:26
 3/6 anonim ***** válasza:
80%
Persze, hogy nem normális. Viszont ha a pároddal tervezel gyereket, akkor azt komolyan gondold meg."A párom is mindent rá hagy amikor már nagyon elege van, na ő rá kiabál csak a gyerek meg kB szembe röhögi..." - így nem fogsz tudni normálisan gyereket nevelni, ha a te hozzáállásod teljesen rendben is van.
2020. ápr. 26. 15:27
 4/6 anonim ***** válasza:
80%

A párodnak ne szülj gyereket!

Keress egy olyan férfit, aki normálisan képes nevelni egy gyereket, nem kapatja el és nem a gyerek parancsol az apának. A felnőttet, az apukát már nem lehet megváltoztatni. A gyereket még lehetne, de úgy nézem, te ehhez kevésnek bizonyulsz, már téged is vezényel.

2020. ápr. 26. 15:36
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Engem is idegesítene ha egy kis ovis így parancsolgatna.Szerintem csináld azt hogy ha nektek valamit megparancsol akkor mondd azt hogy NEM és ha megint parancsolgatni fog akkor kapjon egy kis büntit pl nem játszotok vele azt amit ő akar.Fontos hogy változzon mert ha kamasz lesz akkor aztán nagyon meg fogjátok szívni mert akkor már nem nagyon fog rá hatni semmi.Még most kell elfojtani ezt a viselkedést.Ha meg hisztizik akkor hagyd magára vagy mond azt neki hogy a lányok nem szeretik a hisztis fiúkat.
2020. ápr. 26. 17:29
 6/6 anonim ***** válasza:

A fiúcska viselkedése nem megszokott.

Ha a pároddal közös gyereket terveztek, akkor előtte tisztázni kell, hogy milyen módszerekkel fogjátok nevelni MINDKETTEN, EGYFORMÁN!!!

Lehet, hogy az apja már nem is nevelte, mert elváltak, vagy a fiú veletek él?

2020. ápr. 26. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!