Szerintetek ez normális?
A páromnak van egy 6 éves kisfia az előző kapcsolatából. Szeretem őt, és ő is engem.
De amit látok hogy mit művel az apjával és a nagyszülőkkel ki tud akasztani.
Mindig de szó szerint Mindig az van amit ő mond. Ha azt mondja hogy mindenki menjen ki a szobából, akkor mindenki ki megy. És ilyen hasonló dolgok... Este 11-éjfélig fent van mert nem akar aludni, öltözés az világháború... Sokszor velem is próbálkozik, játszunk.. Te ide állj, te oda menj, gyere ide, menj a labda után, ide rúgd stb... Vezényel.
Az a baj, hogy nagyon megszokta hogy az van amit ő mond. Otthon az anyukánál még rosszabb a helyzet, egyszóval nincs senki aki ezen segíthetne.
A párom is mindent rá hagy amikor már nagyon elege van, na ő rá kiabál csak a gyerek meg kB szembe röhögi...
Lehet én könnyen beszélek, mivel nekem nincs gyerekem, de abba szinte 1000%ig biztos vagyok hogyha lesz, az nem lesz ennyire elkapatva.
Volt húsvét, a gyerektől milliószor megkérdezte a párom hogy mit hozzon a nyuszika...
Annyi játéka van már nem tudta mit kérjen, ezért valami teljesen hülyeséget kért, csak hogy kérjen
..
Engem ezek kiakasztanak.
Szerintetek?????
A párodnak ne szülj gyereket!
Keress egy olyan férfit, aki normálisan képes nevelni egy gyereket, nem kapatja el és nem a gyerek parancsol az apának. A felnőttet, az apukát már nem lehet megváltoztatni. A gyereket még lehetne, de úgy nézem, te ehhez kevésnek bizonyulsz, már téged is vezényel.
A fiúcska viselkedése nem megszokott.
Ha a pároddal közös gyereket terveztek, akkor előtte tisztázni kell, hogy milyen módszerekkel fogjátok nevelni MINDKETTEN, EGYFORMÁN!!!
Lehet, hogy az apja már nem is nevelte, mert elváltak, vagy a fiú veletek él?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!