Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek ez egy anyán ál...

Szerintetek ez egy anyán ál normális?

Figyelt kérdés
Régebben nem tapasztaltam ilyeneket, de ahogy nagyobb lettem, az anyámom egyre jobban érződött ,hogy kissé agresszív.Én azt nem mondom,hogy mindig csinálok naponta hazimunkát, de ha megkérnek rá, akkor megcsinálom.Ha például valamit rosszul csinálok benne, akkor anya elkezd velem ordítani, meg káromkodni,hogy hogy lehetek ilyen,h nem becsülöm meg őket annyira h jól megcsináljam amit ő kiad nekem.Akármikor történik valami ami neki nem tetszik, akkor előhöz olyanokat amik már vagy 1 éve történtek, vagy éppen olyanokat amiket nem direkt csináltam.Egy hetes eset pl az volt,hogy anya felkelt 9kor, én fél11-ig aludtam és arra keltem fel h engem hibáztat azért mert elrontotta az egész ebédet, mivel neki elege van abból,hogy én későn kelek meg nem csinálok házit(tudni kell azt,hogy a 3 testvérem közül én vagyok mindig az akit basztat mindennel,ha nem csinálok meg 1 házit mivel 1 hetem van rá, akkor már az összeset követeli tőlem,mivel en annyira 'tróger' vagyok holott sosem volt még 3mas alatt rosszabb jegyem, sőt majdnem mindenből 5ös vagyok) Egész evben azt mondta,hogy sehova sem fognak felvenni mivel nem vagyok hozzá elég jó.Sokszor abba is beleszólt,hogy miért is akarok én francia tagozatra menni,mivel 'angolt nem sikerült megtanulnod 8 év alatt középfokú szintre, ezért nem érdemled meg' mindig a nővéremhez viszonyít,hogy így meg ugy kéttannyelvű,meg neki van középfokú algolja nekem miért nincs.Azt hajtogatta mindig,hogy miért is nem megyek fodrásznak,vagy cukrásznak mivel ugyse menne más.4 iskolat jelöktem be, a 4ből 3ban már az ideiglenes rangsorban bent voltam,és akkorát nézett amikor felvettek a franciára...Persze ezután 1 napig dícsérgetett es utána nem érdekelte tovább.Nem tudom mi van vele,hogy miért lett ilyen..ötletek?
2020. máj. 4. 20:57
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocsi ,elírtam a kérdést.*Szerintetek ez egy anyánál normális
2020. máj. 4. 20:59
 2/5 anonim ***** válasza:
70%
Betelt nála a pohár
2020. máj. 4. 21:13
 3/5 anonim ***** válasza:
87%
Az ilyennek inkább saját magával van problémája és rád vetíti ki. Nekem a nagyszüleim voltak ilyenek. Ha anyám besegített volna a házimunkába és mondjuk elmosogatott, akkor nem voltak hálásak hanem leb.szták hogy habosan maradt pár edény és tönkretette a szivacsot. Ő csendben tűrte és volt amit az ő "nevelésében" is újrahasznált. Például bablevest főzött, takarékra vette és lefeküdt egy 2 órás szunyára. Én keltettem fel, hogy leégett az egész, ő meg pampogott, hogy miért nem öntöttem fel, amikor kezdtem érezni a szagot...mire érezni kezdtem, már fekete volt az egész, menthetetlen volt. Az ilyen szülők, mint a tiéd, csak kivetítik a gyerekeikre a saját sérelmeiket. Ha rosszul csinálsz valamit, az arra emlékezteti őket, hogy ők miket csináltak rosszul. Ha meg jó vagy valamiben, akkor az a baj, mert ők nem voltak azok. Ha megoldható, menj koliba, hogy ne kelljen olyan sokat vele lenned.
2020. máj. 4. 21:26
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ <3
2020. máj. 5. 16:49
 5/5 anonim válasza:
58%
Az én anyám is ilyen :(
2020. máj. 14. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!