Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mért van az hogy a párom...

Mért van az hogy a párom kislányától szó szerint rosszul vagyok?

Figyelt kérdés
Az a durva hogy nem voltunk sose rossz viszonyban, bár ahogy nő egyre elviselhetetlenebb. Az a helyzet ha csak telefonon beszél az apjával görcsben van a gyomrom. Azt meg ha eklíti a párom hogy elhozza akaratlanul is kiakadok. Hogy tudnék ezen változtatni?
2020. máj. 8. 12:53
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk romák, de az ex meg a családja azon a szinten vannak mentalitásban
2020. máj. 8. 15:28
 32/36 anonim ***** válasza:
29%
Ja, itt senki sem roma. Csak úgy gondolkodnak meg viselkednek.
2020. máj. 8. 15:36
 33/36 anonim ***** válasza:
63%

Hogy van a határozatban a láthatás? Nincs olyan, hogy a kötelező láthatást az anyuka nem tartja be.

De, ha az apuka csak úgy lemondana a gyerekéről, akkor nincs miről beszélni.

Gondolom te csak örülsz, amikor eldöntitek (ami vicc, mert neked ehhez semmi jogod) hogy kizárjátok az életetekből. Azután, amikor mégsem teljesül a kívánságod, kiborulsz.

A gyerek nem tehet arról, hogy az anyja és az apja olyan amilyen. Itt nem te vagy az áldozat, hanem a gyerek.

És te egy ilyen férfinek akarsz szülni. Gondolom az előző feleségének is minden szép és jót megígért.

2020. máj. 8. 15:38
 34/36 anonim ***** válasza:
67%

" előbb szakítja meg a gyerekkel a kapcsolatot, mint hogy engem elveszítsen."

Akkor annak a tudatában vállalj vele gyereket, hogy amikor talál másik nőt, annak is ezt fogja mondani a te gyerekedre.

2020. máj. 8. 15:48
 35/36 anonim ***** válasza:
56%

Én megértem a kérdezőt, hogy elege van. Az, hogy ti nem voltatok ilyen helyzetben és úgy adtok tanácsot, teljesen értelmetlen.

Azzal én sem értek egyet, hogy a gyerekkel megszakítani a kapcsolatot, de az anyjával megszüntetném ezt az egészet. Ha nem engedné a gyereket, láthatás akadályozása vagy akkor nem hoznám el. A gyerek pedig ha sírna utánam, levezetném szépen, hogy az anyja nem engedi. A gyerekek nem hülyék, egy idő után besokall úgyis az anyjára és menni fog. Nem lehet egy gyereket a másik ellen nevelni, max próbálkozni. A másik, ha rá van szorulva a pénzre, még a gyerektartással szórakoznék. Azzal nem tud menni bíróságra, de ha nincs úgy pénze, meg szívja.

2020. máj. 8. 16:01
 36/36 A kérdező kommentje:
Nem kell neki a gyerektartás se, mindig azt mondja. Amúgy a láthatás korlátozása miatt kapott egyszer büntetést, de már a gyámügyes se tud hatni rá
2020. máj. 8. 16:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!