Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hétfőn elköltözünk a barátomma...

Hétfőn elköltözünk a barátommal. Meg van minden hozzá, munkánk, félre tett pénz Anya nem. Tudja, nagyon rossz a kapcsolatunk és basáskodó is. Hogy mondjam el anyának?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok

#költözés #mérgező anya
2020. máj. 8. 10:48
1 2 3
 21/25 anonim válasza:

Ha meg nem menne el, hanem kiírná, hogy rossz az anyjával stb. akkor jönnének a válaszok,hogy "18 vagy elmehetnél, élősködsz, nagykorú vagy"!

Ha nincs itthon, vagy előre pakolj össze bár nem tudom, kutat-e a szobádban, az enyém, amint kilépek, még a szemetedet is átnézi!

Én maradtam, belementem, hogy rám kényszerített az egyetemet, mert kitűnó voltam, de negyesért megvertek. 23,5 évesen nem mehetek sehova, nem lehet barátom, fenyegetnek, vernek, az orromon már nem kapok levegőt, mer 3-szor törte el! Szarrá kutat, kulcslyukon les éjjel, tulajdonának tekint, titokban Xanaxot kevert a teámba februárban, 16-17 évesen hónapokig mérgezett! Nem enged orvoshoz, vagy megy velem, emiatt egyszer meg is halltam! A tanári szüzesség védő egyesület, meg a kolleganőjének a pasija jelent anyámnak a 23 éves lányáról hol látott, mit viseltem, hány óra, akárhányszor látnak. De ilyen miatt is, hgy bementem pisilni a plázába, gyógyszertárba, elmentem 23 évesen fogorvoshoz, mert nem engedte, előbb jelentett a kolleganőjének a pasija, mint hazaértem... Követ, megfigyel, mert biztos prosti vagyok, 23 évesen megy jelenteni!

Ne akard ezt, mert hiába vagy 18, rosszabb lesz! Szerintem nem ennyire durva!

Ha esetleg szétmennek, lesz más, valahol el kell kezdeni, majd tanul a hibáiból! Én maradtam! Apám egy agresszív alkpholista, anyám meg egy kontrollmániás, levállni képtelen bolond! Mindkettőnek börtönben lenne a helye! Mérgezés, meg verés segítése is bűntény!

2020. máj. 10. 21:24
 22/25 A kérdező kommentje:

Úram atyám!

Nekem ennyire nem, verni nem mert egy régi betegség miatt

Még mindig otthon élsz?

2020. máj. 11. 06:01
 23/25 A kérdező kommentje:

Gondoltam azt, azért leírom

Hogy már lassan egy hete eljöttem. Azóta nem beszéltünk

2020. máj. 15. 12:51
 24/25 anonim ***** válasza:
#21 Jézus ereje!! Ezt te hogy viseled? Feljelentetted már őket? Én ilyen szülőkkel egyetem után/lyukasórán amint tehetném rohannék rendőrségre feljelentést tenni!!!
2020. máj. 19. 09:11
 25/25 anonim ***** válasza:

#21 "emiatt egyszer meg is haltam"

Parancsolsz?

2020. szept. 23. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!