Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hétfőn elköltözünk a barátomma...

Hétfőn elköltözünk a barátommal. Meg van minden hozzá, munkánk, félre tett pénz Anya nem. Tudja, nagyon rossz a kapcsolatunk és basáskodó is. Hogy mondjam el anyának?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok

#költözés #mérgező anya
2020. máj. 8. 10:48
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
45%
Anyád irkál ide, úgy látom:(
2020. máj. 8. 13:28
 12/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok tanácsot! :)

Nem vagyok 12 éves, szakmám lesz csak, vannak céljaim is, amit ha kell ne adj Isten egyedül is végeghez tudnék vinni

2020. máj. 8. 13:34
 13/25 anonim ***** válasza:
68%

18 évesen nekem már 4 éves komoly kapcsolatom volt 😂😂😂

Miért ne mehetne? Dolgozik, majd ha szétmennek akkor talál mást ha az anyja nem engedi vissza.

2020. máj. 8. 13:41
 14/25 anonim ***** válasza:
59%
Aki nem tudja milyen ilyen anyával élni, minek írkál ide? Mérgezi az embert, hosszútávon tönkremész. Az ilyen szülőtől minél messzebbre, azóta is kiegyensúlyozottabb és boldogabb vagyok!
2020. máj. 8. 13:49
 15/25 A kérdező kommentje:
Nem azért mondom. 16 éves korom óta mióta melózok minden pénzt odaadok neki,úgy hogy jól fizető munkája van. A bútorok nem is kellennek, nem szeretnék erre emlékezni soha többet
2020. máj. 8. 14:06
 16/25 anonim ***** válasza:
31%

"18 évesen nekem már 4 éves komoly kapcsolatom volt"

Az gyerekszerelem, nem komoly kapcsolat.

2020. máj. 8. 14:31
 17/25 anonim ***** válasza:
84%
Már a férjem ;) szóval bocsi de van akinek összejön a gyerek szerelem ;)
2020. máj. 8. 14:51
 18/25 anonim ***** válasza:
86%
Valószínűleg hibát követsz el, de ez a te dolgod. 18 évesen megteheted, csak annyit kell mondanod, hogy elköltözöm. A cuccaidat pakold össze előtte, mert biztos kiakad, és megakadályozná.
2020. máj. 8. 16:19
 19/25 anonim válasza:
100%
Figyelj én nem sz*roznék. Fognám magam és a cuccaim és lelépnék szó nélkül. Este fölhívod,hogy bocsi de elköltöztem viszlát. Nagykorú vagy azt csinálsz amit akarsz. Az ilyen szülőtől jobb minnél távolabb lenni.
2020. máj. 9. 01:07
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

A 14:31-es kommentelőnek mondom, hogy 18 évesen nekem is már 3 éve komoly kapcsolatom volt. Azóta 11 év el telt, házasok vagyunk és gyerekünk van.

Amikor én el költöztem én előre szóltam kb 1 hónappal. Gondoltam a tisztesség így kívánja. Persze egy hónapig ment a cseszegetés, de utána 1 év fülön élés után a szüleim normalizálódtak. Azóta nagyon jóban vagyunk. Érdemes azért nem minden hidat felégetni magad után. :) még bármi is lehet az életedben.

2020. máj. 9. 07:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!