Hétfőn elköltözünk a barátommal. Meg van minden hozzá, munkánk, félre tett pénz Anya nem. Tudja, nagyon rossz a kapcsolatunk és basáskodó is. Hogy mondjam el anyának?
Köszönöm a sok tanácsot! :)
Nem vagyok 12 éves, szakmám lesz csak, vannak céljaim is, amit ha kell ne adj Isten egyedül is végeghez tudnék vinni
18 évesen nekem már 4 éves komoly kapcsolatom volt 😂😂😂
Miért ne mehetne? Dolgozik, majd ha szétmennek akkor talál mást ha az anyja nem engedi vissza.
"18 évesen nekem már 4 éves komoly kapcsolatom volt"
Az gyerekszerelem, nem komoly kapcsolat.
A 14:31-es kommentelőnek mondom, hogy 18 évesen nekem is már 3 éve komoly kapcsolatom volt. Azóta 11 év el telt, házasok vagyunk és gyerekünk van.
Amikor én el költöztem én előre szóltam kb 1 hónappal. Gondoltam a tisztesség így kívánja. Persze egy hónapig ment a cseszegetés, de utána 1 év fülön élés után a szüleim normalizálódtak. Azóta nagyon jóban vagyunk. Érdemes azért nem minden hidat felégetni magad után. :) még bármi is lehet az életedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!