Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha szégyellem a...

Mit tegyek, ha szégyellem a szüleim?

Figyelt kérdés

Hol is kezdhetném, apám egy piás szakmunkás, egyetlen szerencsém, hogy jól keres, anyám pedig betanított munkás, aki rettentő lusta és buta.

Én rettentő szorgalmas diák vagyok, és középiskola alatt is zavart, hogy a baráti köröm mind értelmiségi családból származnak, a rokonaik intelligensek, kedvesek, nekem meg simán prolik... Már most felmerült sokszor az a probléma, hogy nem tudok senkit, se barátnőt, se barátot áthívni hozzám, mert néha borzalmas, ahogy kinéz a lakás, vagy ahogy a szüleim viselkednek.

Szeptembertől egyetemista leszek, valószínűleg kollégista, le tudom majd építeni a kapcsolatom velük? Egyszerűen nem érzem a gyereküknek magam, nem akarom, hogy hozzájuk hasonlónak tartsanak.

2020. máj. 6. 22:19
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
78%
Na mivan ?töröltetünk?fáj az igazság mi?
2020. máj. 7. 13:37
 32/33 anonim ***** válasza:
72%
Mármint a kérdezőt ekézőknek akik magukra ismertek...
2020. máj. 7. 13:38
 33/33 anonim ***** válasza:
36%
Nahát, csak nem egy követelőző "nekemmindenjár" kis hülyét tisztelhetek benned?
2020. máj. 7. 14:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!