Mit tegyek, ha szégyellem a szüleim?
Hol is kezdhetném, apám egy piás szakmunkás, egyetlen szerencsém, hogy jól keres, anyám pedig betanított munkás, aki rettentő lusta és buta.
Én rettentő szorgalmas diák vagyok, és középiskola alatt is zavart, hogy a baráti köröm mind értelmiségi családból származnak, a rokonaik intelligensek, kedvesek, nekem meg simán prolik... Már most felmerült sokszor az a probléma, hogy nem tudok senkit, se barátnőt, se barátot áthívni hozzám, mert néha borzalmas, ahogy kinéz a lakás, vagy ahogy a szüleim viselkednek.
Szeptembertől egyetemista leszek, valószínűleg kollégista, le tudom majd építeni a kapcsolatom velük? Egyszerűen nem érzem a gyereküknek magam, nem akarom, hogy hozzájuk hasonlónak tartsanak.
😔 Bármit megtennék ,hogy újra megölelhessem Anyukámat. Más meg eldobná. Ne haragudj.
Értem én,hogy mire gondolsz de sose feledd,hogy bármi is leszel,bármilyen sikeres,okos is vagy/leszel az,hogy egyáltalán létezel azt nekik köszönheted. Teljesen mindegy,hogy milyenek.
Sajnálom az első mondatban foglaltakért,hogy te eldobnád de ez így van. Erre készülsz. Nagyon remélem,hogy ezt csak most látod így és ha már "igazából"felnőtt leszel,bölcsebb akkor megváltoznak a gondolataid. Én sajnos elvesztettem anyukámat és rettenetesen hiányzik. Fáj mikor ilyet látok vagy hallok,hogy valaki meg önként kidobná az életéből.
"A legviccesebb az volt, amikor apám papolt, hogy mennyire fontos a barátság, rá egy hónapra összeveszett a "legjobb barátjával"."
Te kajak egyetemre mész szeptemberben?...
Apád piás szakmunkás csak feltételzem, hogy kőműves vagy hasonló az mindegy mennyire piás... Este megiszik 2 sört vagy takony részegen fetreng!!!
Anyukád betanított munkás és buta.... Gondolom gyár 3 műszak stb.régebben nem ilyen volt az iskola teljesen más volt, 18 évesen szültek nem sokan mentek egyetemre ez volt a rend.
Ahelyett, hogy itt hisztizel mondjuk takaríts ki. De a hulyeségeidet fizessék ugye? Gondolom nem magadnak veszed a ruhát, meg bulikázni az ő pénzük kell.
Azért kíváncsi lennék rád élőben, hogy játszod a kiskirályt közben meg még lehet az én szememben nagyobb proli vagy.
Csak megsúgom nekem 1000 x " prolibban" voltak a szüleim.
Nekem apám tényleg piás volt és nem is keresett jól, állandóan nőkhöz járkált, anyám apám.miatt szintén piás volt, ordibált folyton velem is. Ki volt kötve az áram vagy 3x, úgy tanultam zseblámpánál.
Felnőtt fejjel apámmal nem tartom a kapcsolatot, mára anyám apám nélkül és a családi házat apám tartozása miatt elárverezték én foglalóztam le anyámnak meg tesómnak albit. De mára anyám részéről tudom az amit ő tett az volt a tőle telhető, nem szépen viselkedett de változott
Nos mész egyetemre be ne tedd a lábad kocsmákba és hasonló.
Nem " csak* a szakmunkásokat kéne lenézni.
Hanem azt is kéne nézni hiába van diplomája meg alapból intelligens ha pl hétvégente tolja a drogot meg piál.
Remélem pestre mész egyetemre ne ott látsz majd sok diplomás, intelligens prolit.
"A legviccesebb az volt, amikor apám papolt, hogy mennyire fontos a barátság, rá egy hónapra összeveszett a "legjobb barátjával"."
A legviccesebb az, hogy én is ezt mondom mégis összevesztem a legjobb barátnőmmel nem kis indok miatt....
Veszel te még össze barátokkal, ez legyen az apád legkisebb bűne meg h megiszik 1-2 pofa sört.
Nekem így ergo 0 barátom van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!