Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha anyám nem hagy...

Mit tegyek ha anyám nem hagy békén?

Figyelt kérdés

Folyamatosan vitatkozik velem, hogy lusta vagyok, nem tanulok rendesen stb. pedig nincsenek rossz jegyeim... de hiába, nincs megelégedve, mert hogy nem csinálok plusz dolgokat a tanulást illetően...

Nem is mehetek el gyakran sehova, pedig a haverjaim nagy része rosszabb tanuló mint én, mégis elmehetnek mindenhova szinte.

Meg azt mondja mindig, hogy ha nem megyek egyetemre és nem tanulok rendesen, nem fogok tudni megélni, egy gyárban fogok megrohadni...

Tudom hogy csinálhatnék plusz dolgokat, nyelvvizsga pl. csak azt nem értem miért vitatkozik velem állandóan, amikor sokkal lustább, rosszabb tanuló gyerekek is vannak, akikkel viszont engedékenyebbek a szüleik és nem kötelednek velük annyit, amennyit velem anyám...

2020. máj. 4. 19:47
 1/5 anonim ***** válasza:
36%
Látom sajnálod, hogy neked olyan anya jutott amelyik odafigyel a gyerekére és szeretné ha majd sikeres felnött lenne. Irigyled az olyanokat akiket békén hagyja az anyjuk (magyarul leszrja, hogy mi van velük).
2020. máj. 4. 20:20
 2/5 anonim ***** válasza:
25%

Anya beszélnünk kell fontos !!!

Ha mindig bantasz az nekem rosszul esik , kérlek bízz bennem nem akarok csalódást okozni azt akarom büszke legyél rám igyekszem a tanulásban de ez így nem mehet tovább együtt kell mukodjunk te se legyél ideges fontos vagy számomra anya de nekem is fontos a nyugalom és a bizalom . Ha levélbe írod meg oda irhatod szeretlek anya ...és nézd meg mit reagál ha meghatodik és változtat rajta megértett téged és szeret , ha folytatja akkor az ő sz.a.r. életet rajtad akarja leverni lelkileg le akar húzni ...

Nyílt egyenes legyél mit veszithetsz egy levéllel ???? Semmit ...legalább megprobaltad....ő is ember lehet feszült szeretethianyos sok neki minden most ...szüksége van a szeretre ,,mikor baba voltál ő is gondoskodott rólad itt az ideje egyenesen nyitni felé nem rinyálni ...

2020. máj. 4. 21:12
 3/5 anonim ***** válasza:
23%

Micsoda bolondság ez az előző.

Neked normális anyukád van, örülj neki. Lehet, hogy idegesítő a nyaggatása, de látom, hogy két lábbal áll a földön, és téged is erre szeretne sarkallni.

Az én lányaimnak is van nyelvvizsgájuk, most középiskolások. Szerintem ez alap a mai világban.

Ne lefelé hasonlítsd magad, ha te az anyukád szerint többre vagy hivatott.

2020. máj. 4. 22:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Tényleg rossz lehet ha folyamatosan bogatnak mert nem árt néha egy dicséret, ezzel semmit nem tudsz tenni. A plusz dolgokkal viszont sokkal előrébb leszel az életben mint a barátaid. Ne felejtsd el, nem fogsz örökké a szüleiddel élni, magadat kell majd eltartanod. És véleményem szerint attól hogy nem megy az ember egyetemre nem feltétlenül egy gyárban fog kikötni. Van olyan foglalkozás amit szívesen csinálnál? Egyáltalán milyen iskolába jársz? Mert vannak szakmák amikkel jól lehet keresni. Szerintem beszélgess el erről anyukáddal, hiszen ez a te jövőd. Legyen egy terved hogy milyen szakmát akarsz, de legyen egy B terv is ha az első nem jön össze.
2020. máj. 5. 11:01
 5/5 anonim ***** válasza:
63%
Anyadat kezeltetni kellene. Tonkretesz a dolgaival. Koltozz el tole.
2020. máj. 5. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!