Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha anyám nem hagy...

Mit tegyek, ha anyám nem hagy békén, és nem tiszteli a magánszférám?

Figyelt kérdés

Amikor fürdök, akkor kérdezés és kopogás nélkül bejön a fürdőbe, amikor szólok neki emiatt, akkor még neki áll feljebb. Kérdezés és kopogás nélkül bejön a szobámba csak úgy.

Folyamatosan kérdezget, hogy tetszik-e nekem valaki, és ezzel folyamatosan zavarba hoz, meg ha tetszene is valaki, azt úgyse neki mondanám el.

Sose hagy békén, van, hogy csak úgy bejön a szobámba és megcsikiz, holott tudja, hogy nem szeretemstb.

Nyáron folyton meztelenül járkál a lakásban, de azért néha felvesz egy bugyit. Ez engem rohadtul zavar, főleg ha felkapcsolja a villanyt, mert akkor belátni a lakásba, és kb. mindenki, aki elmegy az ablak előtt, az láthatja, hogy ő pucéron van. Van, hogy szexhangokat imitál, mert apámmal így viccelődik. Bár nem tudom, mi ebben a vicces.

Már mondtam neki, hogy ezeket nem szeretem, de nem érti meg a hülye fejével. Hogyan lehetne megérteni a hülye fejével, hogy ne csinálja ezeket?

2020. ápr. 26. 17:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
A fürdöszobát meg a szobádat zárd be.
2020. ápr. 26. 17:50
 2/13 anonim ***** válasza:
77%
Anyád perverz.
2020. ápr. 26. 18:01
 3/13 anonim ***** válasza:
19%

18 alatt jelents fel, mert ez szexuális zaklatásnak minősül és gyermekbántalmazásnak. 18 felett költözz el.

kezdetnek dobd fel, hogy ha még egyszer a fenti dolgokat csinálja, azonnal beszólsz a rendőrségre és a gyámügyre és és feljelented.

2020. ápr. 26. 18:15
 4/13 anonim ***** válasza:
43%
3-a, mitől vagy ilyen kemény? :)))
2020. ápr. 26. 18:19
 5/13 anonim ***** válasza:
21%

Ennyire nem kell mimózának lenni.

Ráadásul neked kell alkalmazkodni, mert nem a tiéd a lakás.

Ha lesz egy lakásod és a muter fog ott lenni nálad , akkor te fogsz dirigálni.

2020. ápr. 26. 18:39
 6/13 anonim ***** válasza:
23%

Hány éves vagy? Ez azért fura, hogy csak úgy megcsikiz.

Fiú vagy? Gondolom, akkor ezért zavar, hogy bemegy fürdés közben.

2020. ápr. 26. 19:28
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
#6 Én pl lány vagyok, és engem is zavar, ha valaki bent van, miközben pucéran állok a zuhany alatt. Ezt azért írom, mert ez szerintem nem nem függő.
2020. ápr. 26. 19:40
 8/13 anonim ***** válasza:
23%

"Ráadásul neked kell alkalmazkodni, mert nem a tiéd a lakás."

Ebben sajnos igaza van az előzőnek, neked kell alkalmazkodni, nem a tiéd a lakás, annyit tudsz tenni hogy elköltözöl, meg zárod/kitámasztod az ajtókat. Azt viszont kissé megint visszás hogy a kommentelők nagyon el vannak szállva. :D Nehogy már ne érezze xarul magát a gyerek a szülői házban hogy az anyja egyszál csöcsben meg sunaszőrben villog az egész lakásban. :D

Furcsa, hogy bár pszichológiailag alá van támasztva, hogy a kisgyerekre károsan hat ha pl a szüleit látja szexelni, de az tök normie, hogy egy tini srácnak vagy lánynak úgy kell beszálni valakivel (HA ANYJA, HA NEM!!), hogy az full pucéran van előtte. Legalább annyir megtehetne hogy felvesz egy bugyit meg egy bő pólót. Ez nem olyan nagy áldozat szerintem, ha az ő háza, ha nem.

2020. ápr. 26. 19:42
 9/13 anonim ***** válasza:
85%
Ráüvöltesz, kizavarod.
2020. ápr. 26. 19:51
 10/13 A kérdező kommentje:
Nem fiú vagyok. Lány.
2020. ápr. 26. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!