Mit tegyek, ha anyám nem hagy békén, és nem tiszteli a magánszférám?
Amikor fürdök, akkor kérdezés és kopogás nélkül bejön a fürdőbe, amikor szólok neki emiatt, akkor még neki áll feljebb. Kérdezés és kopogás nélkül bejön a szobámba csak úgy.
Folyamatosan kérdezget, hogy tetszik-e nekem valaki, és ezzel folyamatosan zavarba hoz, meg ha tetszene is valaki, azt úgyse neki mondanám el.
Sose hagy békén, van, hogy csak úgy bejön a szobámba és megcsikiz, holott tudja, hogy nem szeretemstb.
Nyáron folyton meztelenül járkál a lakásban, de azért néha felvesz egy bugyit. Ez engem rohadtul zavar, főleg ha felkapcsolja a villanyt, mert akkor belátni a lakásba, és kb. mindenki, aki elmegy az ablak előtt, az láthatja, hogy ő pucéron van. Van, hogy szexhangokat imitál, mert apámmal így viccelődik. Bár nem tudom, mi ebben a vicces.
Már mondtam neki, hogy ezeket nem szeretem, de nem érti meg a hülye fejével. Hogyan lehetne megérteni a hülye fejével, hogy ne csinálja ezeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!