Anyám ki akar dobni otthonról, hogy akadályozzam meg?
Sziasztok, a 20 éves Martin vagyok. Úgy tűnik a történetem végére értem, köszönöm szépen az eddigi támogatásokat, de ennyi volt. Azért kiírom, hátha tudtok segíteni evvel.
Nagy stressz van itthon a karantén eleje óta, főleg az online oktatás kicsinál minket. Napok óta azt hallgatom, hogy ki leszek tagadva, mehetek világgá. A lényeg, amíg én kint levegőztem addig húgom akkorát vert anyám kezére, hogy valószínűleg megrepedt vagy eltörhetett. Anyám a padlón feküdt kezében a fájdalomcsillapítókrémmel, ami ilyen ázsiai szuperkenőcs. Majd amikor bejöttem a lakásba, láttam a tragédiát. Szaladtam megverni húgomat, de ő egy ceruzát állított az alkaromba, azóta is brutálisan fáj és anyám keze is fáj. A lényeg hogy anyám megtagadta hogy mentőt hívjak vagy hívjam apámat, és ő erre üvöltve kiabált velem, hogy kiteszi a szűrömet ha elveszik a gyereket tőlem. Lelki terrort kaptam ma is, hogy csomagolhatok, ha bárhova kimerem tenni a történteket vagy bárki megtudja mi történt, elég hogy a szomszédok végighallgatták ezt az 1 órás cirkuszt és nem hívnak rendőrt (amúgy soha nem hívnak, pedig rendesen áthallatszik panelban). Közelít a 10 éves húgom súlya anyáméhoz (már rég 80 kiló körül mozog húgom) és mostmár egyre gyakrabb hoy fizikálisan megtámadja anyámat egyre brutálisabban. A pulzusom 300-on ver minden nap, mert a hangja is fülsüketítő már húgomnak, minden ellen tiltakozik és üt. Mivel vállalom a kockázatot, hogy kitesznek, így kiírtam a kérdést, össz vagyonom 20 ezer forint, azzal hátha elélek az utcán pár napig, ha kitesznek ezután. Dolgozni nem dolgzom, egyetemista vagyok. De mit tegyek, hogy ne dobjon ki anyám és a helyzetet tudjam javítani?
Várj, koliban megölnek, zh-n meg áthúznak?
Valahogy ez nem jön össze.
Martinkám, pont olyan defektes vagy, mint a családod. Csak tagadod.
Egy korábbi kérdésedhez már írtam, de most és utoljára leírom: küldd el szépen a videókat egy családsegítőnek vagy egy nevelési tanácsadóban dolgozó pszichológusnak, vagy bárkinek, akinek a környéketeken hasonló a munka köre.
Ha ezt egyszer nem tetted meg kérdés kiírogatás helyett, akkor ne várj semmi javulást.
Kedves Martin!
Kérlek szépen azonnal szólj a gyámügynek. Különben egymást rakjátok a sírba.
Mind a hármótoknak pszichológushoz kell mennie, hogy feltudjátok dolgozni ezt a traumát!
Ha most nem cselekszel akkor nagyon megjárhatod.
Ajánlom, ha az anyukád beleolvasott a kérdésedbe, akkor olvastasd végig vele a válaszokat. Ezzel hátha felnyitod az ő szemét is!
Mi lenne ha megbabrálnád a számítógépet titokban?
Esetleg menj el sportolni, levegőn legyél és ne otthon.
Mihamarabbi megoldást kívánok!
Nagymamàdhoz nem mehetsz?èn tuti nem maradnèk otthon
Az anyukadnak eszèbe se jut hogy nem teged kene kidobni?ès ,hogy ami otthon folyik az a tanulàs javàra megy?èn elkapnam a hugomat mikor anyàm nem làtja vagy keverj nyugtatót az italàba
Hàt nem lennèk a helyedben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!