Ha meghalt valakim, ha egyszer csak ki akar belőlem törni a sírás, akkor hogyan akadályozzam meg? Nem szeretném ha mindig mindenhol kitörne belőlem a sírás!?
kisírtad már magad otthon,vagy valakinél,valakinek? ki halt meg?:(
amúgy részvétem :(
Nem baj ha sirsz!!!
SOKSZOR BÁTRABB VAGY HA
Sirjál nyugodtan akkor is ha férfi vagy.
HA MERSZ SIRNI BÁTRABB VAGY MINT MÁS ,,GYENGE'' EMBER AKI NEM MERI FELVÁLLALNI MAGÁT.VÁLLAD FEL AKI VAGY MERT NEKED IS JOBB HANEM HA VISSZAFOLYTOD A SIRÁST KOMOLY PSZICHÉS BAJOK ADODHATNAK
Fogadd öszinte részvétem
1. Igen, kisírtam már magam otthon. És már majdnem egy hete történt, de minden nap sírnom kell.
És amúgy a Drága Nagypapám halt meg:( Annyira szerettem:'(♥
Köszönöm szépen mindenkinek. Jól esik, hogy ilyen aranyosak vagytok:)
Szia!
Fogadd őszinte részvétemet!
Nekem egy hónappal ezelőtt halt meg az Édesanyám és én is mindig azt érzem, hogy sírni kell... Rám is minden nap rámtör és én is kínosnak érzem, pedig tudom, hogy természetes ilyenkor, de mégis én is szeretném megakadályozni. Nálam is az a baj, hogy ki akar törni, viszont nem tud! Minden nap rámtör, de nem az a fajta, amitől megkönnyebbül az ember, hanem kisebb szakaszokban jön és nem könnyebbülök meg. Az "igazi" sírás még nem tört fel... Én is tartok tőle, hogy egyszercsak feltör!
Én is csak azt tudom mondani, hogy nem lehet megakadályozni, mert ha jön, akkor az olyan erővel jön, hogy úgysem tudod visszafogni! Ne fogd vissza, nem tesz jót! Én is próbálom ezt leküzdeni, mert én is mindig elfojtottam eddig, de mondták, hogy nem szabad!
Sok erőt kívánok Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!