Apám miért ilyen vezetés közben?
Apám az egyetlen akinek jogosítványa van a családban, szóval mindig ő vezet, de állandóan a nőket bámulja az út helyett. Felőlem csinálja ha nem vagyok ott, mert nem igazán érdekel hogy balesetet szenved-e vagy nem ha egyedül van, nem az én felelősségem. De amikor bent van a kocsiban az egész család, miért jó neki hogy veszélyeztet mindenki mást is?
Miért ilyen nehéz a hetero férfiak egy részének visszafogniuk magukat? Vagy túl nagy kérés hogy ne veszélyeztessen másokat csak azért mert seggeket akar bámulni? (hozzáteszem, szerintem csak azért bámul meg minden nőt mert próbálja a férfiasságát és heteroszexualitását kimutatni, mivel ugyebár az muszáj)
passz, én apám is ön-és közveszélyes, az egy dolog, hogy az úton kívül mindenre figyel (nők), az egy másik, hogy minden egyében felbssza magát (értsd: lát egy mienkénél jobb kocsit, le van zárva egy fél sáv útépítés miatt, elromlott a lámpa a kereszteződésben), behajatani tilos ott ahol ő be akart kanyarodni), ilyenkor elkezd gyorshajtani, rángatja a kormányt, dührohamot kap, közben persze megint nem az útra figyel....
tavaly nyáron volt valami gagyi terve, hogy elmegyünk franciaországba az autóval, de elvettem a jogsit meg a kulcsokat, mondtam neki, hogy megölhet, ha vissza akarja kapni, de ő még egyszer az öcsém életét nem teszi kockákra, akkor egyhuzamban üvöltött három napot, aztán rájött, hogy ellenem az felesleges, és akkor elfogadta hogy nincs több életveszélyes vezetés.
Én értem hogy mindenki a saját beállítottságának megfelelő nemű embereket nézi, nekem is tetszenek nők, de én az utcán nem nyáladzok utánuk és nem is bámulom őket percekig.
Apám is szokott dührohamot kapni vezetés közben mert pl nem ért át a zöld lámpán vagy valaki nem vezet olyan jól előtte, ilyenkor ő is vagy felgyorsít vagy megtapossa a féket vagy csak simán ordítozik, vagy valami veszélyes dolgot csinál, de én ezt komolyan nem értem. Miért nem lehet otthon bámulni interneten a nőket ahogy általában szokás? Miért kell közveszélyesnek lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!