Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám miért ilyen vezetés közben?

Apám miért ilyen vezetés közben?

Figyelt kérdés

Apám az egyetlen akinek jogosítványa van a családban, szóval mindig ő vezet, de állandóan a nőket bámulja az út helyett. Felőlem csinálja ha nem vagyok ott, mert nem igazán érdekel hogy balesetet szenved-e vagy nem ha egyedül van, nem az én felelősségem. De amikor bent van a kocsiban az egész család, miért jó neki hogy veszélyeztet mindenki mást is?

Miért ilyen nehéz a hetero férfiak egy részének visszafogniuk magukat? Vagy túl nagy kérés hogy ne veszélyeztessen másokat csak azért mert seggeket akar bámulni? (hozzáteszem, szerintem csak azért bámul meg minden nőt mert próbálja a férfiasságát és heteroszexualitását kimutatni, mivel ugyebár az muszáj)

#autó #család #vezetés #hetero férfi
2020. ápr. 26. 23:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
22%

“ nem igazán érdekel hogy balesetet szenved-e vagy nem“

Hát, te is egy jó nagy segg vagy.

2020. ápr. 27. 00:57
 2/12 anonim válasza:
31%
Szerezz jogsit, és fuvarozd te a családod, ha nem tetszik, hogy apád mit csinál a kormány mögött, en a hátsóülésről okoskodj... Különben meg mert kicsit megnézi a lányokat szerintem attól még koncentrál az útra, tudja mit csinál nyugi...
2020. ápr. 27. 01:50
 3/12 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem nem a heteroszexualitását akarja kimutatni, hanem burkoltan idegesíti anyut, aki annyira sokat foglalkozik vele hogy kiscsajok seggét kell hesszelni az utcán, hogy aztán kicsapja az emlékekre a budin.
2020. ápr. 27. 04:50
 4/12 anonim ***** válasza:
39%

El kell hogy keserítselek, minden pasi bámulja a nőket vezetés közben.

Régen apumon is észrevettem, exeimen is, és a mostani páromon is. Azt hiszik hogy nem csinálják feltűnően, pedig nagyon is.

Egyébként ezen az oldalon olvastam régen egy válaszként hogy "nem azért bámuljuk meg a nőket, mert mindet meg akarjuk d..gni és szépnek találjuk őket, 5 másodperc múlva már arra sem elmkészünk hogy milyen volt a haja színe". Vagy valami hasonlót írt. Na én azóta amióta ezt a választ olvastam, nyugodt vagyok. Persze mindig lesznek perverzek is, de a legtöbb pasi nem az.

23/L

2020. ápr. 27. 06:07
 5/12 anonim ***** válasza:
12%
Örülj, hogy van apád!
2020. ápr. 27. 06:31
 6/12 A kérdező kommentje:
Szóval az normális hogy nem az útra figyel? Legalább 5 másodpercen át bámulja őket, és mint mondtam, nem igazán érdekel, csináljon azt amit akar, ha az nem veszélyezteti mások életét. Eddig azért sem zavart mert mindig tömegközlekedést használtam, de mivel most vírus van nem akarok buszra szállni, de ha tényleg ilyen nehéz az útra figyelni akkor inkább sétálok.
2020. ápr. 27. 11:10
 7/12 anonim válasza:
50%
Annyira túlgondolod. Te hány éves vagy?
2020. ápr. 27. 11:19
 8/12 A kérdező kommentje:
7es 16 vagyok
2020. ápr. 27. 11:39
 9/12 anonim ***** válasza:
71%
Miért, ha a pasikat bámulná akkor talán jobb lenne? :D
2020. ápr. 27. 12:11
 10/12 anonim ***** válasza:
10%
Minden férfi ilyen.Az én apám is úgy bámulja a nőket hogy majd kiesik a szeme.Ez a férfiaknak valami olyan szokás lehet mint nálunk nőknek hogy ha meglátunk egy helyes pasast akkor elvonja a figyelmünket meg meg is nézzük.Max ha ilyet csinál akkor mondd azt neki hogy az utat figyelje mert nem akarsz meghalni.Viszont azért mert nézi a csajokat nem fogsz balesetben meghalni mert szerintem figyel ő arra hogy ne legyen bajotok csak közben ő is jól érzi magát.
2020. ápr. 27. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!