Anyukám nem engedi, hogy vezessek, mit csináljak?
Te is tudod, hogy a saját félelmeit vetíti rád. Ő fél vezetni. Ez nem fog megváltozni.
Más családtag, apa mit szól? Ilyenkor jó, ha van más, aki bíztat, támogat.
Most meg mitől félt? Nálunk tök üresek az utak. Most lehet jól gyakorolni, pl. nagy kereszteződeseket, stb.
Még csak 1 hónapja lett meg a jogsid, akkor bőven jó, ha mindig van veled valaki a kocsiban még az elején és nem is kellene még erőltetni. Így is egyedül vezetsz, amikor te vezetsz, mert gondolom, nincs kiépítve az anyósülés beavatkozási mechanizmusra.
Ha látják, hogy jól vezetsz, akkor eljön az idő és majd teljesen egyedül is elengednek - türelem!
Légy türelmesebb. Nekem az első 2 évben négyszer (!) engedte át a kormányt. Egyedül ne menjek, mert nem ismerek sok közlekedési helyzetet (hogy, ha ki se próbálhatom), családdal a kocsiban ne, mert veszélyeztetem őket, anyával meg azért, mert ő nem bírja az anyósülésen nézni, mennyire kezdő vagyok. Bosszantott, nem tudtam meggyőzni, de nem felejtettem annyit, és azóta aktívan vezetek, sokszor Budapesten is, és nem lettem olyan béna ámokfutó, amilyennek ő leírt.
Nem fogja elfogadni az érvelést, várd ki az időd, 1 hónap után 3 alkalom nem is rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!