Miért reagál mindent túl az anyukám?
Iszonyatos izomlázam van, nem tudok ráállni se a lábamra, a combom, vádlim mind sajog és fáj is.. Mondom anyának, hogy holnap holnapután (hét végére) nem megyek suliba.. Erre odamegy a géphez, kiszámolja, hogy mennyit hiányoztam eddig, és mennyit hiányozhatok még az évismétléshez..
30% tól már kötelező évet ismételni.. Nekem a legmagasabb ami van az 12%.. pénteken lesz egy óra, miről ha hiányzok, 14 re fog felmenni..
Ezt anyám úgy túlreagálja, úgy kezel most engem, mintha megbuktam volna, és készül, hogy jövőre újra 10.-es leszek.. Röhej :D
Bármi ami nem róla (anya), hanem rólam szól azt rettentően untatja és ideges lesz tőle.. Iskolai csokigyűjtés van, és mondom ,hogy adok 5 tábla milkacsokit, mikor megy boltba? (kérdezem anyától) Ő arra sík idegesen mondja, hogy NEM TUDOM!.... És elkezdi, hogy öltözz fel, elmegyünk boltba.. Ilyenkor mi elhet a baja? Mondom neki, hogy 3 hét van még a gyűjtés végéig, ráadásul nem tudok lépni se...
Tehát, hogy mindent olyan szinten túlreagál, hogy az hihetetlen és ha épp túlreagál valamit, akkor megszűnik a külvilág, semmi mást nem képes befogadni. Már ordítok vele, hogy ANYA? KÉRLEKSZÉPEN EZT HAGYD ABBA! Akkor sem.. Elképzelhető, hogy klimaxol? 54 éves...
12-ről 14-re felmegy a hiányzásom, 30tól évismétlés és osztályozóvizsga, Tehát mindenképp be kell menni.. Logic lvl9999
3 hét múlva lesz vége a gyűjtésnek, de most azonnal boltba kell menni a járni alig tudó fiával..
17/f
nem érted szerintem... Izomláz oké, de ha nem tudom mozogni? Nem lehetsz nagy sportember, ha nem tudod milyen érzés :/
nem hajlik a térdem, de ha mégis olyan irdatlan nagy fájdalom lesz a combomban, hogy ordíthatnékom van.. Ha ráállok, akkor meg még a vádlimban is..
Most meg titeket nem értelek.. Megmozdulni sem bírok, és én reagálom túl? Tehetek én arról, hogy milyen tesitanárom van?
Ha most helyben eltörném a lábad, biztos nektek is sok kedvetek lenne bemenni..
Nem tört el semmim, de azért elég kellemetlen...
Lehet, hogy tényleg sok mindent túlreagál, de ezt nem. Ha lány lennél se lenne kifogás, nemhogy fiúként. Nagy izomláz, tudom, hogy qrva szar, holnapra sem lesz jobb, de ha annyira rossz, mint hogy írod, a világ egyszerűbb dolga: elmész orvoshoz. Ha anyukád nem engedi, hacsak nem nézi, ahogy bemész az épületbe, mész engedéllyel vagy anélkül. Ha meg nem akarnának beengedni, eljátszod a hattyú halálát és kitalálsz valami történetet, hogy anyukád nem hajlandó veled jönni, nincs ideje rá, mert mit tudom, 12 órában dolgozik, szabadnap nélkül, és biztos valamit kitalálnak neked.
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!