Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért utál ennyire a családom?

Miért utál ennyire a családom?

Figyelt kérdés
Mindig is önbizalomhiánnyal küzdöttem de egy éve már depressziós lettem mert sokat csalódtam. Persze a családom szerint engem nem érhetett soha csalódás. Ha elmondom hogy mennyire nem vagyok kibékülve magammal, hogy utálom magam, és másokkal összehasonlítom magam, akkor megkapom, hogy mennyire egy nyomorult, aljas ember vagyok, amiért ezzel idegesítem őket, és elmegyógyintézetben lenne a helyem. Ha elmondom bármivel kapcsolatban hogy mi a bajom, akkor mindig megkapom, hogy ez is az én hibám. Anyám szerint semmi értelme annak hogy külsőre szépítem, hiszen azzal se érek többet, mint aki nem szép.
2020. ápr. 24. 13:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Privatban, nagyon batran, ahogy kell, szolit fel ongyilkossagra! Jellemzo. Csak az a baj, nem te teszed tonkre masok eletet, hanem a tiedet vagta haza az egyaltalan nem kedves csaladod. Az ilyenekkel minden kapcsolatot meg kell szakitani, vegleg.
2020. ápr. 24. 14:55
 12/17 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező,

fentebb azt írod anyukádról, hogy kijelentette, miszerint Te tönkre tetted az életét. Miért mondhatta ezt? Szerinte mit tettél, hogy ezt kimondja? Azért, mert állítólag csak panaszkodni tudsz, aligha mondta volna ezt Neked...

2020. ápr. 24. 15:21
 13/17 anonim ***** válasza:
13%
"Anyám szerint az egész életét tökretettem." - Narcisztikus kijelentes. Ezek szeretnek martirhalalt halni. Egy szulo nem mondhat ilyet, csak ha nem szereti a gyereket.
2020. ápr. 24. 17:17
 14/17 anonim ***** válasza:
64%
Még 40 évig boldogítsd mások életét.. Neked van igazad. Pusztuljon mindenki, mert te életképtelen vagy.
2020. ápr. 24. 17:34
 15/17 anonim ***** válasza:
36%
Ilyenkor olyan szomorú vagyok,hogy egy anya hogy képpes ilyeneket mondani a saját gyermekének,én nagykn szeretnék már gyerköcöt de még nem kaptam a jo Istentől,az ilyen szülők nem tudják hogy a világon a legnagyobb kincs nekik megvan,elszomorító,es ne foglalkozz velük mert úgy vagy csoda ahogy vagy! Sok puszi fel a fejjel.
2020. ápr. 25. 00:45
 16/17 anonim ***** válasza:
75%
Mert az anyák nem emberek? Tudtommal mindenki mond olyanokat, amiket megbán, de érdekes, itt még soha senki nem mondott, úgy látszik... Kérdező, az öngyilkosságot, hasonló gondolatokat verd ki a fejedből, akárki bármit mondhat, nem számít! Az igaz viszont, hogy neked kell változtatnod, mert maradni fog ez a helyzet! Ha meggyógyulsz másképp fog hozzád állni a családod, és te is hozzájuk. Milyen érzés lehet egy szülőnek, bármit tesz, a gyereke szomorú, boldogtalan, csak a külsején gondolkozik, hiába van meg neki minden más, amire szüksége van?
2020. ápr. 25. 15:07
 17/17 anonim ***** válasza:
24%

Csakhogy egy édesanya dolga támogatni a gyerekét, főleg ha ilyen problémái vannak. Vállalta a gyerekét, ez is benne volt a pakliban, hogy ilyen problémái lesznek. Ha nem gondolta végig, akkor egy ostoba ember.

Kérdező, annyi tehetsz, ha beszólongatnak, hogy nem hagyod magad. Ne hagyd, hogy eltiporjanak! Aztán keresel munkát és elköltözöl, minden kapcsolatot megszakítasz velük. Slussz.

2020. ápr. 25. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!