Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A családom miért utál engem?

A családom miért utál engem?

Figyelt kérdés
A családom valamiért utál. De a nővéremet szeretik. Úgy érzem csak velem genyóznak. Amúgy már elmúltam 20 éves. A szüleim szemében csak a nővérem a jó. Ha vele még összevesznek, arra később már valahogy nem emlékeznek, de hogy én mit mondtam, meg milyen szemét voltam pl. 1 éve arra igen. Anyámnak is megteszek egy pár dolgot, mert állítólag ügyesebbnek tartanak mint tesómat, de valahogy még is ő a jó, én meg a rossz. Szerintük tesóm jószívű, én meg nem. Nekem még magánszférát sem hagynak. Tesómnak van külön szobája, igazából nekem is, de hiába van anyuék szobájába is tv, még is mindenki az én szobámba ül. Anyám és apám is fel van háborodva, ha mondom nekik, hogy szeretnék én is egyedül lenni a szobámba, mint tesóm.
2017. jún. 27. 17:51
 1/1 anonim ***** válasza:

20 évesen

1) Kiállhatnál a saját igazad mellett.

2) Tudhatnád, hogy nem másoknak kell megfelelni. Önmagadnak legyél jó.

3) Elmehetsz és vehetsz egy zárat a szobád ajtajára, hogy be tudd kulcsolni.

2017. jún. 27. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!