Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ki utál a családom!?

Mit tegyek, ki utál a családom!?

Figyelt kérdés
Szoval.. Mar nagyon regota azon gondolkozom, hogy ongyilkos legyek-e.. Egyreszt mert a csaladom utal.. A testvereim azt mondjak ram hogy siralmas vagyok (ketto testverem van) anyam pedig mindig ideges ram es azt mondja hogy barcsak megolnem magam.. De nem merem megtenni, egyszeruen felek, mar csak az istenhez imatkozom hogy vegyen magahoz... Anyam facebook adatlapjan mindig csak a tesoim vannak, roluk mindig tesz ki kepet stb stb.. Rolam soha, olyan, mintha nem is lennek a lanya.. Mit tegyek? Kerlek segitsetek !:(

2016. márc. 13. 13:06
 1/10 anonim ***** válasza:
40%
Keress egy idősebb pasit és költözz hozzá!
2016. márc. 13. 13:14
 2/10 A kérdező kommentje:
Normalis valaszt akartam... Ha csak ezert jottel ide akkor mehetsz is
2016. márc. 13. 13:18
 3/10 anonim ***** válasza:

Pedig más lehetőség nincs!

Főleg,hogy nem írtad le,hogy miért ilyenek veled? Valami oka csak van?

2016. márc. 13. 13:19
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha nagykorú leszel elköltözhetsz simán, arra azért kíváncsi Lennék, hogy miért vagy kiközösítve...
2016. márc. 13. 13:22
 5/10 A kérdező kommentje:
15eves vagyok, benne vagyok a kamaszkorban, tudo.. Ha meg ker valamire anya, segitek neki barmiben. Ha egyedul vagyok itthon, akkor megcsinalok minden hazimunkat.. Ha itthon van mindig kiabal hogy nem csinalok semmit csak a telefont nyomom .. Mindig megkerdezem tole hogy "segitsek valamit?" erre a valasz kiabalva: "nem kell majd en megcsinalok mindent" es nem engedi.. Visszahuzodo lany vagyok, es csendes, de amikor mar teljesen kesz vagyok idegileg akkor visszaszolok neki de ez mar nem tetszik neki.. Es akkor mindig mondja hogy az iskolaban legyen ekkora a szad.. Meg mindig mondja amikor sminkelem magam hogy ne erezd magad ennyire nagylanynak de amikor meg hulyeskedek az megy hogy ne legyek mar ilyen kislany..
2016. márc. 13. 13:29
 6/10 anonim ***** válasza:

"es azt mondja hogy barcsak megolnem magam"

Ez igaz??? Apuka? a testvérek fiúk? hány évesek?

2016. márc. 13. 13:49
 7/10 A kérdező kommentje:
Azt anya szokta mondani, de a testvéreim pedig szoktak erre célozgatni.
2016. márc. 13. 13:58
 8/10 anonim ***** válasza:
14%
Fordítsd az energiádat és idődet a helyesírás gyakorlására. Eltereli a figyelmedet, és még hasznodra is válik.
2016. márc. 13. 14:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Az félelem sok mindenben megakadályozza az embert, de a vallás is :/
2016. márc. 13. 14:32
 10/10 anonim ***** válasza:
53%

én keményebbnek látom az életet..lehet, hogy te pont vétlen vagy, csak te kerültél szopóágra..

anyád azért ilyen feszült, mert apátok épp mást töcsköl, anyádnak a őnöke folyamatosan ajánlatokat tesz, kevés a pénze, ott van még három gyerek is, amiből kettőt csak úgy bekapott véletlenül..

szóval te vétlen vagy, de a felnőttek egymást gyűlölik, és rajtad csapódik..

az első nem véletlenül mondta hogy hová költözz, de látom még korai a tanács..

ha meg mered tenni, kérdezd meg anyádt, hogy köztük minden rendben? aztán vagy megmondja, vagy nem

Nem utál téged senki, inkább irigyek a nyugodt, komplikációmentes életedre...

ennyi.

Annak meg kimondottan örülj, hogy nincs fenn hülyegyerek képed anyád fészbúkján...

ne is keress rá, mert értelmetlen...lehet hogy ő is hülyít egy pasit, csak fél a lebukástól, ezért ideges...

egyébként mi másért lenne ilyen gyűlölködő?

2016. márc. 13. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!