Utál a családom mióta munkanélküli vagyok?
Nem vagy parazita, a családod hülye.A férjed vegyen fel szemüveget és nézzen körül a világban! Sok ember van hasonlóan hozzád, férjed is lehet még munkanélküli, hiába van most munkája.A bajban mutatkozik meg, milyen társ a másik.
Meséltél neki egyébként ezekről az érzéseidről? Ha nem talán említsd meg, hogy nagyon bánt téged hogy nincs munkád és tényleg igyekszel...Ha esetleg magától nem vette volna észre.
Tényleg lassan 60 leszek, a munkámban nem voltam rossz, nem is emiatt bocsátottak el. Vannak gyerekeim, unokáim, sokat vagyok fiatalok közt, és nagyon régóta internetezek. Még Commodore 16-tal kezdtem. Szeretem és általában megértem a gyerekeket, eléggé otthon vagyok az internet világában:)
A férjem nem mondja, hogy utál, de érzem. Sajnos, több esetben a fizetés miatt nem kaptam munkát, mivel az én szakmámban ez korfüggő (is), sokszor a főnököknek a kevesebb fizetés miatt kell fiatalokat felvenniük. Hozzáteszem, nem irigyelem a munkát a fiataloktól, nekik még nehezebb. Hisz nekünk már van otthonunk, nekik ezt többnyire ezután kell megszerezniük.
De higgyétek el, nagyon rossz parazitának lenni... Pedig, amink van, közösen szereztük, de lassan egy szelet kenyeret nem tudnék venni magamnak....na ez borzasztó(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!