Hol a helyem ebben a rendszerben?
Figyelt kérdés
Baratnőmnek van egy gyereke a volt párjától. A kisfiú 1 éves.
Nagyon szeretem a párom és ő is engem. És a kisfiút is nagyon szeretem és nagyon ragaszkodik hozzám.
Ilyenkor mi van?
Van neki apja aki nagyon szereti a fiát de 2 hetente láthatja csak. Én minden nap vele vagyok és ez kezd neki a normális lenni.
Nekem jó érzés de mint apát megértem a barátnőm volt párját hogy ez neki nagyon rossz lehet hogy lassan ő neki a fia egy idegen....
2020. ápr. 21. 23:14
11/14 anonim 

válasza:

Én vagyok a 3 hetes hozzászóló. Miért ne szeretném az apukámat? Amikor ő is szeret engem? A szeretet mértéke nem együtt töltött idő függő. A pótapukámat is szeretem, jó apuka volt, bár nem szállt be túl mélyen a gyereknevelésbe, ráhagyta anyukámra a döntéseket inkább. Frankón nem értelek. De ha így gondolkodnak sokan, akkor már kezdem érteni, hogy miért paráznak a "régi" apukák az új apukáktól... Az enyémnek eszébe sem jutott, hogy valaha lecserélném.... o.O mint ahogy anyám se állt le drámázni apám új párján, hogy nehogy szeretni merjem, mert még a végén őt nem fogom... o.O
12/14 anonim 

válasza:

Az más ha apukád is amennyire csak tudott tett a jó kapcsolatért és jelen volt az életedben, de hallottam olyanról is ahol az apa le se sz.. a gyereket, a nevelőapa meg mindent megtett érte, mégis az apját istenítette a nevelőapa meg volt a gonosz mostoha, bármit is tett.
13/14 anonim 

válasza:

Kérdező nálatok pedig mivel még nagyon pici a gyerek szüksége van normális családra, apaképre, ez lehetsz te, de csak abban az esetben ha tényleg komolyan gondoljátok ezt a kapcsolatot, mert az a gyereknek se jó ha évente kap egy új apukát. Elsőkörben ezt a pároddal kell megbeszélned, szerintem nyugodtan mond el neki, hogy te szeretnéd sajátodként nevelni a gyereket, ha neki sincs ellenére, ha normális akkor örülni fog neki. Az apukával meg neked nem kell törődnöd, nem miattad alakult így
14/14 anonim 

válasza:

hát az 5ös válaszoló 24 éves "nő"vel, remélem soha a büdös életben nem hoz össze a Jóisten...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!