Apukám nagyon haragszik rám, mit csináljak?
Úgy volt, hogy ma reggel megyek hozzá matekozni (ő szokott korrepetálni), viszont én előző este egy barátnőmhöz átmentem és sokat ittunk, és olyan másnapos voltam reggel, hogy nem tudtam elmenni. Apukám nagyon mérges volt, egyrészt mert meg volt beszélve, és az iskola fontosabb, másrészt mert karantén van és nem járkálhatnék át barátnőzni. Utána még anyát is fölhívta, hogy miért engedte meg. Mit csináljak, hogy kiengeszteljem? Nagyon mérges volt, hallottam hogy anyával kiabál a telefonban. Többet nem fogok ilyet csinálni.
L/17
kerj szepen bocsanatot, es mondd el hogy nem fordul elo tobbet. szemelyesen, nem telefonban!
az elozo meg ne tegyen mar ugy mintha vele sosem fordult volna elo, plane ugy hogy 17 evesen mar nem kislany, nehany honap mulva felnott
"plane ugy hogy 17 evesen mar nem kislany, nehany honap mulva felnott"
Annál inkább szégyellnivaló, hogy egy majdnem felnőtt nem érti meg, miért kell most otthon maradni és nem átjárkálni mindenféle barátnőcskékhez. De piálni ahhoz van esze. Teljesen jogos, hogy haragszik az apa, a bocsánatkérés az abszolút minimum.
Azért kíváncsi vagyok a lányt szidó válaszolók mit csináltak volna ugyanebben a helyzetben 17 évesen, mennyire vették volna komolyan.
Kedves kérdező, kérj tőle bocsánatot, és biztosítsd felőle, hogy nem lesz több ilyen - ha pedig mégis lesz (ha nem a járvány idején csináljátok, szerintem semmi baj nincs ezzel 17 évesen), ne szervezz be másnapra matekozást.
Kijarasi korlatozas alatt hogy jut eszedbe baratnohoz azmaszkalni...17 evesen honnan szereztel piat? Es miert nem tudod hol a hatar.
Apad helyeben en is leuvoltottem volna anyukad fejerol a hajat.
Fogalmam sincs hogyan engesztelhetned ki. Talan azzal ha ele mersz allni vagy vudeohivasban folhivod es elmondod tok igaza van es megerted miert kiabalt anyukaddal is es igen felelotlen voltal es igen sajnos tudod huyleseg volt az egesz es vele szemben meg tiszteletlen hiszen igeretet tettel neki
Leginkabb meg bena vagy, mert mindegy mennyire iszod le magad, ha kovetkezo nap fel kell kelni es tanulni kell akkor szepen folkelsz rendbeszeded magad es matekozol. Felnottkent es egyetemistakent is lesz erre szamtalan eseted...csak hat ott be kell menni majd gyakorlatra masnaposan is ha hanysz is elotte akkor is es dolgozni is...mert aki leany ejjel legyen leany nappal is.
Szoval a helyedben nem igernek olyat amit ugyse fogsz betartani.
Mostohalanyom ugy beba..ott 16 evesen hogy az utcarol kellett folkaparni a hanyadekabol...ket honap mulva suttyomban ujra ivott baratnokkel aztan hazibuliban aztan buli utan itthon aztan reszegen mar reggel bement suliba. Pedig elso berugas utan fogadkozott o tobbet sose.
Apukad fejmosasat meg szepen hallgasd vegig. A szulok iylenkor szeretik elmondani. De ok is tudjak ujbol meg fog ez esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!