Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya miért akadt ezen ki...

Anya miért akadt ezen ki ennyire? Ez akkora nagy probléma?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 23 éves lány vagyok. Az alap helyzetben Budapesten lakom egy kis közös albérletben a barátommal, és mind a ketten egyetemisták vagyunk. Mikor bezárták az egyetemet, meg ugye az izolációt. Anya hazarendelt minket Nyíregyházára, a családi házba, mert hogy ott vagyunk úgy igazán otthon, meg a házi koszt, meg szeretne ránk “vigyázni” meg még sok indok, mindegy is. Mi hazaköltöztünk. Vannak kisebb vitáink, de efelett szemet hunyok! Viszont tegnap lettem (ugye) 23, volt családi party (mármint anyu,apu, tesóm, párom) torta, ajándék, minden! A párommal az volt a kérésünk hogy este had legyünk kettesben, tehát mielőtt bejönnének a szobák a kopogjanak, meg esetleg ne csesztessenek fél percenként (szerintem nem akkor kérés azért). Megittunk ketten egy üveg bort, megnéztük az egyik kedvenc filmem. Aztán (ahogy anyu fogalmazott😂) késő estig rosszalkodtunk. Hozzáteszem anyukámék szobája az emeleten a ház túloldalában van. A szobám a nappaliból nyílik. Anyu elvileg a hálóból hallotta a “sikongatásaim” apu aki a nappaliban tvzett semmit nem hallott😂. És mind ezzel kapcsolatban a hisztijét a reggeli mellett kellett meghallgatnia az egész családnak. És a húgomnak magyarázta hogy örökre maradjon szűz. (A húgom hamarosan 19 lesz, tudom hogy nem az, de anyukám naív) Ti ezt értitek? Előre is köszi ha végigolvastad a családom hülyeségét!

2020. ápr. 15. 21:57
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
62%
egyrészt légy halkabb. Másrészt költözzetek külön már nagylány vagy és végül ha legközelebb anyád felhozza kérdezz rá, hogy " anya akkor ezek szerint te még mindig szűz vagy és engem a gólya hozott?"
2020. ápr. 16. 09:04
 22/31 anonim ***** válasza:
78%
Neked se kellett volna felhivni ra a figyelmet, hogy szexelni fogtok. A ne zavarjatok ezt jelentette, Anyadat meg zavarja, hogy mar nem vagy kislany. Csendben is tudtatok volna szexelni es nem lenne balhe.
2020. ápr. 16. 09:43
 23/31 anonim ***** válasza:
85%
Ha már le lett cseszve a kérdező a fogalmazásáért, akkor talán illene legalább értően elolvasni a szöveget... ”Anyu elvileg a hálóból hallotta a “sikongatásaim” apu aki a nappaliban tvzett semmit nem hallott😂.” rész arra utal, hogy az anyja nem hallhatott semmit, mert nem sikongattak és, ha valami zaj ki is hallatszott volna, akkor a közelebb lévő apja is hallotta volna. Szóval az anyja szimplán beképzelte, keresett magának valami művi indokot, amivel be lehet szólni a gyerek nemi életére. Az “A párommal az volt a kérésünk hogy este had legyünk kettesben, tehát mielőtt bejönnének a szobák a kopogjanak, meg esetleg ne csesztessenek fél percenként (szerintem nem akkor kérés azért). “ rész pedig nem azt jelenti, hogy bejelenti otthon, hogy mindenki tudja, hogy most szexelni fognak mert az egy közérdekű... azért szóltak, hogy nyugton hagyják őket és ne nyitogassanak rájuk minden hülyeségért.
2020. ápr. 16. 10:49
 24/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat amik eddig érkeztek. És #23-mal egyet értek, lehet éretlenül fogalmazok, de nem annyira hogy ne lehessen felfogni amit írtam.

Mégegyszer, tisztán leírom! Nem voltunk síri csendesek de a szobám kívül semmit nem hallhattak, csak anyum reagálta túl! Várom még az értelmes válaszokat!

2020. ápr. 16. 13:13
 25/31 anonim ***** válasza:
34%

”Anyu elvileg a hálóból hallotta a “sikongatásaim” apu aki a nappaliban tvzett semmit nem hallott😂.”

EZ böven jelentheti azt is, hoyg a háló a kérdezö szobája MELLETT van, és oda áthalaltszik, a nappaliban meg TV mellett - föleg, ha hangosan szó, ahoyg a legtöbben teszik - , akkor nem csoda, ha nem hallja a zajokat.

2020. ápr. 16. 13:14
 26/31 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, ha már idézel, az egész ide tartozó szövegrészt idézd:

“Hozzáteszem anyukámék szobája az emeleten a ház túloldalában van. A szobám a nappaliból nyílik. Anyu elvileg a hálóból hallotta a “sikongatásaim” apu aki a nappaliban tvzett semmit nem hallott”

Nem nincs a háló a szobám MELLETT!!! Köszi, ha figyelmesen elolvasod!

2020. ápr. 16. 13:55
 27/31 anonim ***** válasza:
96%

Nekem ilyenkor a szomszédcsaj jut eszembe. Már vagy négyszer átmentem hozzá, hogy minket nem érdekel a nemi élete, ezért vegyen vissza a hangerőből, mert a saját lakásomban fent a hálószobában simán hallom a szomszéd csaj síkitózását pedig neki lent van a hálószobája. Mindezt úgy, hogy nekem rossz a hallásom is.

Ja, és a csajszi mindig azt mondja, hogy kizárt, hogy halljuk, mert ők nem hangosak. Még akkor sem hitte el amikor felvettük, hogy síkitózik..még a nevet is szépen hallani amit sikolt.

Ezek után, és lehet elhiszem, hogy anyud hallott dolgokat. Apád lehet a vita miatt mondta, hogy nem hallott semmit.

De mindegy. A lányeg az, hogy ilyen esetben visszakéne fogni magatokat, és persze szükség van a szexre de lehet csendben is szexelni.

2020. ápr. 16. 15:39
 28/31 anonim válasza:
7%

Most nem akarok köcsög lenni, lehet anyukád irigykedett, mert neki lehet jó régen volt olyanban része, mint Neked azon az estén. :D

Viccet félre téve, én egyáltalán nem szeretem a szülői témát az egészhez hozni. Tehát úgy értem, hogy én még nem hoztam haza egy lányt se, nem véletlenül. (Kizárólag ha lánnyal vagyok, akkor a lány házánál szoktunk együtt lenni) Mert személy szerint nekem kínos, hogy ott ülünk az asztalnál (öcsém, anyám), és mindenki tudja, hogy mi lesz az esti programom.

Nem tudom, hogy az örökké szűznek maradást azt miért kellett mondani. Ez csak azt erősíti bennem, hogy az irigység felől fúj a szél. Nehéz elképzelni, de sztem simán ez a helyzet.

By the way anyukádnak meg kellene érteni, hogy felnőtt vagy, és neked is élvezni kell az életet, ahogy jól esik.

Én nem költöztem volna haza. 18/F

2020. ápr. 16. 23:54
 29/31 anonim ***** válasza:
63%

Hát én a helyében ha hallom hogy ennyire felforrósodott a hangulat nálatok ,lehet kőzetek fújtam volna egy poroltóval.

Legyetek halkan mert az ő házában vagytok.

2020. ápr. 17. 20:07
 30/31 anonim ***** válasza:

Az előző házunkban hallottam hogy a földszinti helységben (konyhában) beszélgetnek, de a szoba pont a felett volt. A mostani házban nem hallom, mert nem felette van. A tv-től meg sok mindent nem lehet hallani. Hallotta vagy sem, nem kellene szerintem se nagy ügyet csinálni belőle, normálisan meg lehetett volna beszélni.

Szerintem is felesleges volt felhívni a figyelmet rá hogy most hagyjanak titeket kettesben, egyértelmű hogy miért. Ne értsd félre, természetes hogy lefekszel a barátoddal, csak ezt nem kell bejelenteni. Ha gyakran bemennek a szobátokba, akkor ettől a helyzettől függetlenül beszéljétek meg, hogy nem mászkáltok egymás hálószobájába. Mindenkinek szüksége van egy kis egyedüllétre, pláne most hogy nonstop együtt van a család. Én soha nem mászkálók más szobájába, tiszteletben tartom hogy egyedül akár lenni, a miértje nem rám tartozik. Akkor teszem fel a kérdésemet ha kijön a szobából. Ha fontos kopogok. De nem hiszem hogy naponta 20 halaszthatatlan kérdése lenne a családodnak.

Nem derült ki hogy megtehettétek volna-e az albérletet vagy szüleid fizetik, de a szülők nem mindig díjazzák ha a "kislányuk" a házukban szexel. Majd akkor fogják elfogadni ha elfogadják a tényt is hogy felnőttél. De abból higy "hazarendelt" (23 évesen!) szerintem ez még nem történt meg.

2020. ápr. 19. 11:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!