Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya miért akadt ezen ki...

Anya miért akadt ezen ki ennyire? Ez akkora nagy probléma?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 23 éves lány vagyok. Az alap helyzetben Budapesten lakom egy kis közös albérletben a barátommal, és mind a ketten egyetemisták vagyunk. Mikor bezárták az egyetemet, meg ugye az izolációt. Anya hazarendelt minket Nyíregyházára, a családi házba, mert hogy ott vagyunk úgy igazán otthon, meg a házi koszt, meg szeretne ránk “vigyázni” meg még sok indok, mindegy is. Mi hazaköltöztünk. Vannak kisebb vitáink, de efelett szemet hunyok! Viszont tegnap lettem (ugye) 23, volt családi party (mármint anyu,apu, tesóm, párom) torta, ajándék, minden! A párommal az volt a kérésünk hogy este had legyünk kettesben, tehát mielőtt bejönnének a szobák a kopogjanak, meg esetleg ne csesztessenek fél percenként (szerintem nem akkor kérés azért). Megittunk ketten egy üveg bort, megnéztük az egyik kedvenc filmem. Aztán (ahogy anyu fogalmazott😂) késő estig rosszalkodtunk. Hozzáteszem anyukámék szobája az emeleten a ház túloldalában van. A szobám a nappaliból nyílik. Anyu elvileg a hálóból hallotta a “sikongatásaim” apu aki a nappaliban tvzett semmit nem hallott😂. És mind ezzel kapcsolatban a hisztijét a reggeli mellett kellett meghallgatnia az egész családnak. És a húgomnak magyarázta hogy örökre maradjon szűz. (A húgom hamarosan 19 lesz, tudom hogy nem az, de anyukám naív) Ti ezt értitek? Előre is köszi ha végigolvastad a családom hülyeségét!

2020. ápr. 15. 21:57
1 2 3 4
 1/31 A kérdező kommentje:
*izációra szólítottak fel (így legalább helyes)
2020. ápr. 15. 21:59
 2/31 anonim ***** válasza:
89%

Ha 23!!! évesen annyi eszed van, hogy anyád "hazarendel" te meg mégy, akkor nem értem, miért problémázol.

Ennyi idösen egy felnött ember nem költözik az anyukához, mert "azt mondta", föleg nem a párjával együtt.

Emellett azt sem kellene bejelenteni, hogy szexelni akartok, zárjátok be az ajtót és nincs probléma.

2020. ápr. 15. 22:02
 3/31 A kérdező kommentje:
Szóval, nem akartam hazaköltözni, de anyu erősködött, majd veszekedés lett, és végül belementem. Amúgy nem bejelentettük hogy szexelni akarunk, csak hogy szeretnénk kettesben lenni, ennyi
2020. ápr. 15. 22:06
 4/31 anonim ***** válasza:
71%
Anyâd debil. Ennyi
2020. ápr. 15. 22:07
 5/31 anonim ***** válasza:
98%
Most azt se tudom eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek. :D
2020. ápr. 15. 22:10
 6/31 anonim ***** válasza:
97%
Persze hogy nem akarta tudni meg hallani hogy az ő kislányát (mert neki még az vagy) dugja a barátja, te meg még finoman utaltál is rá 😂 célzás volt felétek hogy jobb ha kussba csináljátok vagy nem is amíg az ő házában vagytok
2020. ápr. 15. 22:15
 7/31 anonim ***** válasza:
52%
A stílusod alapján nem lehetsz több 14-15 évesnél.
2020. ápr. 15. 22:16
 8/31 anonim ***** válasza:
94%
Neki lehet, hogy probléma, ha eddig ilyen az Ő házában nem fordult elő.
2020. ápr. 15. 22:17
 9/31 anonim ***** válasza:
93%
Amikor ilyen fogalmazásokat olvasok, én teljesen elvagyok keseredve. Tudod miért? Mert egy felnőtt, egyetemista ember úgy fogalmaz, úgy viselkedik mintha 13 éves tinédzser lenne. Ez nagyon szomorú.. olya életképtelenek vagytok (tisztelet a kívételnek)
2020. ápr. 15. 22:18
 10/31 anonim ***** válasza:
80%
:D tényleg elég naív szegény, szerintem elvárható az együttlét 23 éves korban
2020. ápr. 15. 22:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!