Mit tegyek ha nemtudok kettesben lenni a párommal, mert a szüleim foylton otthon vannak?
Saját szobám nincs mert a szülim szobája és az enyém nincs elválaszva.
Munkába össze vissza járnak, kiszáníthatatlan, és minden délután és hétvégén otthon vannak, soha sehova nem járnak. Ha valahova muszáj lenne elmenniük, akkoris csak anyám megy, mert apámnak mindig "fáj a hasa" ha ki kell lépnie a házból.
Panzióra ninca pénzünk, mert suliba járunk.
Nála ugyanez a helyzet ráadásul ő még a tesójával is osztozik a szobán.
Tavaly nyáron megoldottuk a szabadban, de az elég kellemetlen.
Kocsi?
Amúgy ha nem tudjátok megoldani akkor nem kell eröltetni a dolgot. Még lehet nem való akkor ez nektek.
Ez van, ezt kell elviselni.
Ha fontos a szex, akkor irány diákmunka, havi egy-két alkalmas panziót össze lehet szedni.
Ha komoly a kapcsolat, ki lehet bírni, aztán hosszabb távon össze lehet majd költözni.
(Megértem a problémát, ugyanez volt nálunk is, bár én nem a szexet nehezményeztem, hanem szimplán, hogy nem tudunk megnézni egy filmet vagy valami, minden randin menni kellett valahova, a séta egy idő után unalmas és frusztráló. De nálunk is csak az összeköltözés oldotta meg.)
Beszéltél erről a szüleiddel őszintén? Mert valószínűleg homokba dugják a fejüket. Mondd el nekik, hogy szükséged van a privát szférára és valószínűleg nekik is, mert gyakran hallod, ha együtt vannak (nyilván azt gondolják, hogy teljesen süket vagy, vagy még kisgyerek).
Azt írod, van rá anyagi keret is, akkor meg ideje felfogniuk, hogy a gyerekük felnőtt és szüksége van saját térre. Nem a múlt században élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!