Mit tudok tenni, hogy ezen segitsek?
Én 26 vagyok anyum 63 és múlt év februárba apám elhunyt.
Azota anyum nem törödik magával. Pia miatt összetörte magát és akkor elvettem a kártyáját és én bevásárolok neki napi szinten, minden nap felhívom. Rendben alá írom hogy sokat veszekszek vele mert amikor szépen kértem hónapokig hogy menyjen el orvoshoz mert maradandó sérülése van nem akart elmenni. ( most sem akar elmenni) de most már gyakran a fejéhez vágom hogy amikor mondtam akkor nem ment el és én bele fáradtam ebbe.
Most azt mondta hogy belefáradt nem akar élni nem akar tovább egyedül maradni.. Nem tudok mit tenni vele mert én dolgozok és nem lakok ott nem is lakhatok együt vele.
Anyum mamamával lakik aki állandoam piszkálja. Én nem tudok egy albérletet fenn tartani hogy elköltözön onnét. És jelenleg 4 en lakunk egy házba, oda sem vihetem..
Nem érti meg hogy valamikor estig dolgozom és sokat utazom..
Mondtam neki hogy ha nem törödnék veled akkor nem vásárolnék be neked, nem látogatnálak és nem hívnálak.
Amikor korházba került 9 órát vártam vele a korházba...
Ezeket nem nézj hogy mit teszek.
Mit tudnék csinálni vele?
Hogyan tudom megváltoztatni a hozzá állását?
Alkoholista volt
Es a penzet elitta ket het alatt
Meg gyogyszere ivott
Majdnem bele halt
Ezert kozos meg egyezes alapjan nalam van a kartyaja. Nem volt mas valasztas..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!