Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gyerekvállalás ellen mik az...

Gyerekvállalás ellen mik az ellenérvek?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 13. 17:05
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
73%

Nem tom. Kérdezzék meg azt a nőt aki pár hete kinyírta az 1 éves gyerekét mert apu lelécelt ő meg már nem bírta idegekkel. Vagy azt aki szintén nem rég bukott le, hogy már a 2. (vagy 3.?) gyerekét ölte meg szülés után és ásta el a kertben. Vagy aki vízbe fojtotta, vagy aki kukába dobta.

Tök jó lenne ha végre magunk mögött hagynánk a sötét középkort és mindenki eldönthetné mit kezd a saját testével, anélkül, hogy emiatt folyamatos terrorizálásnak lenne kitéve a "kedves" rokonok és ismerősök részéről.

2020. ápr. 13. 18:34
 12/50 anonim ***** válasza:
76%
Nem akarsz egy életre szóló nyűgöt a nyakadba. Ennyi.
2020. ápr. 13. 18:53
 13/50 anonim ***** válasza:
100%
A 4-es által elmondottak pedig tökéletesen igazak a férfioldalra is.
2020. ápr. 13. 19:13
 14/50 anonim ***** válasza:
22%

Az összes tipikus érvem megvolt 30 éves koromig. aztán mindne megváltozott és elkezdtem akarni. Most 5 éves és SEMMI nem volt abból igaz, amit ellenérvnek hoznak-hoztam fel. Semmi extra anyagi kiadás, semmi rettentő kötöttség, semmi alvásnélküli éjszaka, nem volt kajában úszó konyha, nem volt hisztikorszak, nem volt négykézláb szaladgálós, elrontott nyaralás. Viszont minden extra értelmet nyert. Az ellenérveket azok terjesztik, akiknek fingjuk nincs arról, hogyan szervezzék.tervezzék az életüket, így persze, hogy káosznak élik meg. Vagy épp tengernyi felesleges vackot vsznek-de pl minőségi gyerekülésre már nem telik..-és persze, hogy lenullázzák magukat.

Ha nem akarsz gyereket, ne vállalj. A te döntésed és nem tartozol magyarázattal senkinek sem.

2020. ápr. 13. 19:21
 15/50 gömbicica ***** válasza:
8%

9-es ott a pont.

Kérdező: Valahogy Te is csak lettél.

válaszom: nincs ellenérv.

2020. ápr. 13. 19:54
 16/50 anonim ***** válasza:
96%
Kedves 14-es, légy szíves ne tegyél úgy, mintha nem lennének alvási problémás, hisztis stb gyerekek csak azért, mert a tiéd nem volt az.
2020. ápr. 13. 19:58
 17/50 anonim ***** válasza:
76%

Valószínűleg nála is megvolt minden tipikus probléma, meg már el is vált csak eljátssza az ősanyát hogy mást is megszívasson. Nem azért áradozik minden nő az anyaságról mert olyan jó hanem hogy ha mér ő megszívta más se járjon jobban.

2020. ápr. 13. 20:34
 18/50 anonim ***** válasza:
92%

Nana, több primitív embernek van gyereke mint normálisnak.

Egy érv van ellene, ha nem szeretnél. :D

Jó, mondjuk, büdös, nyöszörög, nem lehet legálisan eladni, ez ami írható.

2020. ápr. 13. 23:38
 19/50 anonim ***** válasza:
7%
nem ertem miert van enyi negativ ember,ha nincs gyereked,honnet, tudsz ellen erveket irni,vagy savanyu a szollo?
2020. ápr. 14. 05:51
 20/50 anonim ***** válasza:
89%

"ha nincs gyereked,honnet, tudsz ellen erveket irni" - nagyon sok mindenben nem volt részem (és remélem, nem is lesz soha), amikről tudom, hogy rossz: súlyos betegség, börtönbüntetés, kirabolva lenni stb. Ezekben sem volt részem, mégis tudok ellenérvet írni.

Tudod honnan tudom, hogy rossz? Onnan, hogy megnézek másokat, akiknek van. Én sosem láttam, hogy olyan hú de elégedettek vagy boldogok lennének.

Lakóparkban élek, van itt sok család, gyerekek, közös nagy udvar, játszótér. Idegbeteg, kiégettfejű, megfáradt, behízott anyukák, ellaposodott házasságok tömkelege. A legtöbb gyerek artikulálatlanul ordítozik egész nap lent (felhallatszik minden), anyuka meg ordít utánuk.

Elmegyek bevásárolni, dettó. Elmegyek nyáron a strandra, dettó. Most mi megy a közösségi médiában? Otthon vannak a gyerekek, a szülők meg azon poénkodnak, hogy csak alkohollal bírják elviselni. Tegnap olvastam a Rendteremtő csoportban, hogy a 2 éves gyereket "minizsarnoknak" nevezte az anyja, a többiek meg kommentelték, hogy "az enyém is az, de ez a lejobb időszak". Arról volt szó, hogy nem tudnak rendet tartani a gyerek mellett. Tényleg, csúcs szuper lehet!

Szóval igen, örülök, hogy nekem nincs gyerekem és nem, nem savanyú a szőlő, sőt, hálát adok, hogy egy hatalmas gonddal kevesebb van nekem.

2020. ápr. 14. 11:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!