Hogyan lehet elviselhetöbbé tenni a szülökkel való együttélést?
Figyelt kérdés
Sajnos nincs elég pénzem saját lakásra/házra csak 6 millio ftom van,31 éves vagyok így kénytelen vagyok szüleimmel élni. De már egyre nehezebben viselem hogy nem élhetek szabadon és elöreláthatólag még ez vár rám 40 éves koromig mert évente csak 2 millio ftot tudok eltenni, szüleim csak 30 ezret kérnek fizetésemböl, albérletben ennyi sem maradna...2020. ápr. 13. 15:01
1/20 anonim válasza:
Nem derült ki, hogy mi a problémád.
2/20 anonim válasza:
Ha ennyire kényelmes vagy, hogy csak otthon jó a szülökkel, mert félig.meddig eltartanak, akkor nem panaszkodj!
Ha tényleg komolyan független akarnál lenni, akkor már régen külön költöztél volna!
3/20 A kérdező kommentje:
Nagyon stresszel hogy még hosszú ideig kompromisszumosan kell velük együttélni, hogyan fogadhatnám el ezt vagy hogyan tudnék nyugodtabb lenni
2020. ápr. 13. 15:13
4/20 A kérdező kommentje:
Sajnos az nem lenne függetlenség hogy másnak fizetek és mondjuk akkor 15-20 év amig sajátra tellik
2020. ápr. 13. 15:16
5/20 anonim válasza:
3 lehetőséged van:
Elmész albérletbe
Felveszel kölcsönt, és megpróbálsz venni egy saját lakást / házat
Tűrsz
6/20 anonim válasza:
Lakáshitel önerőhöz már elég pénzed van
7/20 anonim válasza:
Albérlet? Hitel? Nagyon kevesen engedhetik meg maguknak, hogy 30 éves koruk előtt, hitel és szülői segítség nélkül saját lakásba költözzenek egyedül (pasi/barátnő nélkül). Ezért szoktak az emberek hitelt felvenni, vagy szobát bérelni ahhoz, hogy elszakadjanak a szülőktől.
8/20 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy nettó 195re nemhiszem hogy adnának rendes hitelt
2020. ápr. 13. 15:26
9/20 anonim válasza:
2 millió 340 ezret keresel, és ebből 2 milliót félre tudsz rakni. Ez azt jelenti, hogy el vagy tartva otthon. Szóval akkor mérlegelj, mi a fontosabb. Eltartatni magad és gyűjtögetni, és tűrni az esetleges atrocitásokat, vagy fizetni albit, függetlenedni, de napolni a saját lakás kérdést.
10/20 anonim válasza:
Van önerőd,adnak.Nekem ennyire adtak 2,5milla személyi kölcsönt,akkor vtam ott még csak fél éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!