Hogyan lehetne elviselhetőbbé tenni ezt a helyzetet?
Egy év, gondolj erre :)
Nekem 20 évesen volt az az időszak, mikor a lakásszerződés már megvolt - albi barátnőmmel -, de még otthon kellett lennem a "szuper" családommal.
Írtam, olvastam és a költözésen pörögtem. Pakoltam dobozokba, és leszartam, hogyha sértegettek vagy beszólogattak (nem akarták ugyanis, hogy az "ügyeletes csicska, akibe bele lehet rúgni" elmenjen).
Szerintem ilyenkor gondolj arra, hogy amúgy mennyire jó és szerencsés helyzetben vagy. Egyetemre jársz, mellette munkád is van, van hol laknod, van szerető családod, jövőre pedig elkezdheted az önálló életet.
Egy napon még nagyon fognak hiányozni a szüleid és a nagymamád is, becsüld meg, hogy most még mind ott vannak neked, és még a kapcsolatotok is jó.
Tulajdonképpen semmi okod a panaszra, mások ennél ezerszer nagyobb gondokkal küzdenek meg nap mint nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!