Refluxos csecsemők anyukái! Tudnátok mesélni a betegségről, esetleg praktikákról, hogy hogyan tehetjük könnyebbé, elviselhetőbbé a gyermekünk számára ezt a helyzetet?
Én is csak egy ötletet tudok mondani: nagyon sokat legyen függőlegesen, a kezedben. Esetleg szerezz be egy hordozókendőt.
en refluxparnat vettem, babakocsiba, annak idejen az ebayrol rendeltem, de mar magyarorszagon is lehet kapni, arrol nem gurult le, akkor se ha kisagyba tettem a parnat (az agydontesnel szegeny fiam mindig legurult a vegebe :))
nalunk a rezgos pihenoszek sokat segitett bufizni, es szorulaskor is jol jott (azert negyedoranal ne legyen benne tobbet, en midnig csak bufi utan tettem be tiz percre, meg ha nem ment a kaki )
egyebkent turelem, 5 hósan -de legkesobb egy evesen- el fog mulni
ja, meg en 5 kamillagolyot kiskanal vizben feloldva (amikor mar 3 hós volt nem feloldva) adtam neki, hogy elmenjen a "bukis" szájíz, ne marja a kis torkat neki.
kb ennyi jut eszembe
ja, meg ha nagyobb lesz, akkor sűrítő. anyatejes babaknal is mukodik, fel kiskanallal kell adni hami elott, es akkor a pociban besuriti a tejet, nehezebben jon fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!