Hogyan tudnék nekik segíteni?
Anyósom folyton, mindenen elsírja magát, hogy ezzel a páromat lelki terrorban tartsa. Ezzel akarja magához láncolni. A páromnak az anyja a mindene, az élete értelme, azt mondja ha az anyja meghal, akkor ő is meghalna. Persze ez aranyos és érthető is lenne, ha nem csinàlná ezt a fiàval.
Ez a túlzott anyja iránti imádata és bálványozása (az én anyukám olyan jó ember, olyan kedves stb) sok vitát generált köztünk. Többek között az is, miszerint szerinte CSAK az anyukája örül neki, és várja őt haza. Párom a vitánkról mesélt az anyjának aki erre sírással reagált, hogy én legyek a bűnös,akinek nincs igaza, mert neki kell a fia életében örökké a legfontosabbnak lennie. Természetesen mindig az megy, hogy én megbántom az anyukáját.
Elkényeztetettnek hisz engem, mert jobb módunk van, mint nekik, reggelinél azt mondta, hogy csináljam meg magamnak a szendvicset, mert ő nem ér rá. Na ez nagyon megbántott, nem is tudom mit gondolt.
Tudni kell, hogy nehezen tudok megnyílni, ami miatt egyszer leüvöltötte a fejem, sírtam is, de nem kért bocsánatot. A párom nem állt ki mellettem, mert az anyja sírna, és hát "jaj szegény ártatlan drága anyukám... "
Egyszerűen már nem bírom tovább az anyja viselkedését! Miért csinálja ezt, és miért mindig én kerülök ki bűnösként? Ennyire utálna engem?
Én 21 éves vagyok. Apám meg a nagymamám (mármint az ő anyja) kapcsolata ugyanilyen a mai napig. Mamám már 76 éves, apám 52. Semmi sem változott. Anyám meg nem hagyta el apám, azóta is szenved mellette meg ettől a helyzettől.
Őket elnézve a legjobb, amit tanácsolhatok, az az, hogy MENEKÜLJ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!