Kiraktam pénzt a postára és eltünt vajon ki vihette el?
Figyelt kérdés
Párom azt mondja hogy vagy a 9 éves fiam vagy a 6 éves lányom volt, a fiam meg azt hogy a párom volt. Megnéztem a gyerekek rejtehelyeit meg a pénztárcájukat és nem volt benne természetesen elmagyaráztam nekik hogy miröl van szó, de láttam rajtuk hogy nem hazudnak. A párom 5 éve él velünk. Félek hogy ez valami kicsinyes húzás lesz...
Így hogy ezt leírtad, hogy hazugnak meg taknyosnak nevezi a gyerekeidet már mindent értek. Ezek tudatában nem értem egyáltalán miért hagyod, hogy a gyerekeid egy ilyen ember mellett nőjenek fel.
2020. ápr. 7. 14:08
42/50 anonim válasza:
Minek vagy ilyen emberrel??? Nagyon sokat árthat a fiadnak, ha így viselkedik vele. Én nem hagynám, hogy vki állandóan b...szogassa a gyerekem!
2020. ápr. 7. 15:06
43/50 A kérdező kommentje:
Mert ez volt az utolsó csepp a pohárban.
2020. ápr. 7. 15:15
44/50 anonim válasza:
Akkor most kiderült ki vette el a pénzt??????
2020. ápr. 7. 15:56
45/50 anonim válasza:
És te miért vagy egy olyan emberrel, akiről tudod, hogy nem jön ki a gyerekeiddel?
Ne haragudj, de te leszel a hibás, ha majd elkanászodnak, meg lelépnek, amint lehet. Neked a gyerekeid kellene, hogy az elsők legyenek, és aki őket bántja, az azonnal repüljön!
2020. ápr. 7. 16:13
46/50 anonim válasza:
Én is inkább a fuvallatot mondanám. Mindhárman gyanúsak. A 6 éves tudja mi az a pénz, csak azt nem fogja fel, hogy anyának az most mennyire kell, meg nem mindegy milyen kp-ről beszélünk. A 9 tudja már mi a pénz, és az összegeket is felfogja. Egyedül gondolom nem mehet ki az utcára, hogy boltba menjen, ha valami új megjelenik a lakásban, akkor ott is gyanakodni lehet. A párod nem bírja a gyerekeidet és taknyosnak nevezi a fiadat vagy bármelyiket is? Én dobnám a francba. Oké, nőnek is meg kell maradnod, de aki letaknyosozza a gyerekemet az mehet az utcára.
2020. ápr. 7. 16:36
47/50 anonim válasza:
Érdekes, hogy egy értelmes választ nem tudsz adni kérdező! Csak folyamatosan szapulod a férjed, minden egyes hozzaszolasodban. Ezek szerint tök mindegy, kilopta el a pénzt, ha egyáltalán ellopta valaki.. A te szemedbe úgyis a férjed a bűnös.
2020. ápr. 7. 17:53
48/50 anonim válasza:
44, persze, minden kamu meg szokott oldódni.
2020. ápr. 7. 20:17
49/50 anonim válasza:
Az is lehet hogy a gyerek a párod cuccai közé rejtette. Okosak ezek ne aggódj. Ha a gyerekek voltak: miért csinálták vajon, mit üzen ez neked, a nevelésednek? A pároddal nincsenek jóban? Miért?
Ha a párod volt: rászorul 3 ezer forintra? A gyerekeket nem szereti? Miért? Ennyire gyerekes másban is?
És végül: magadban is nézz szét nagyon, ha ezt így kinézed a pasiból ott vannak bajok. Végső soron örülj neki hogy nem mosógépet rendeltél 80 ezerért, annyi eltűnt pénzen jobban főne gondolom mindenki feje
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!