Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kiraktam pénzt a postára és...

Kiraktam pénzt a postára és eltünt vajon ki vihette el?

Figyelt kérdés
Párom azt mondja hogy vagy a 9 éves fiam vagy a 6 éves lányom volt, a fiam meg azt hogy a párom volt. Megnéztem a gyerekek rejtehelyeit meg a pénztárcájukat és nem volt benne természetesen elmagyaráztam nekik hogy miröl van szó, de láttam rajtuk hogy nem hazudnak. A párom 5 éve él velünk. Félek hogy ez valami kicsinyes húzás lesz...

2020. ápr. 7. 08:28
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
28%

Vegyél ujjlenyomatot, hívd ki az FBI-t, az NCIS-t. Én is attól félek, hogy a párod kicsinyes húzása, itt ülök a sarokban és rettegek.

De most komolyan, mit vársz ettől a kérdéstől??? Oké, szerintem biztos a párod volt, elvégre ez egy anonim oldal szóval nyilván tudjuk és ismerjük a párod és tőlünk is lopott már ???

Egyébként meg ne pakolj a postára pénzt, a valószínűleg közterületen van, ott elég sok ember megfordul, bárki elvihette

2020. ápr. 7. 08:40
 2/50 anonim ***** válasza:
86%

"a fiam meg azt hogy a párom volt"

Tapasztalatom szerint ennyi idos gyerekek (ilyen dologban) nem hazudnak. A felnottek annal inkabb. :-(((

Ja, es a parod allitasa eleve nem eletszeru: ha kirakott penzhez a gyerekek hozzanyultak volna, es o latta volna ezt, azonnal rajuk szolt volna, hogy ne nyuljanak hozza. Gondold csak vegig, ha elol lenne penz, es a gyerekek hozzanyulnanak, de szotlanul vegignezned? Ugye nem?

2020. ápr. 7. 08:44
 3/50 anonim ***** válasza:
22%

Gondolom úgy értette a kérdező hogy otthon kirakta a pénzt menni akart postára befizetni valamit. És a pénz eltűnt.

Én jobban gyanakodnék a gyerekekre.

Ha nem látszik az arcukon nem jelent semmit. Ez a generáció már rezzenéstelen arccal hazudik.

2020. ápr. 7. 08:45
 4/50 A kérdező kommentje:
Csak arra voltam kiváncsi hogy tehet e ilyet egy ember kicsinyes féltékenységböl hogy probálja besározni a gyerekeket
2020. ápr. 7. 08:46
 5/50 anonim ***** válasza:
93%
igen,de egy gyerek is megteszi, ha utálja a felnőttet...
2020. ápr. 7. 08:47
 6/50 anonim ***** válasza:
37%
A párod volt. A gyerekeknek semmit nem jelent a pénz. Gőzük sincs az értékéről.
2020. ápr. 7. 08:49
 7/50 anonim ***** válasza:
52%

ultragáz ez az össze-vissza párzás

9 éves nem hazudik ilyet.

2020. ápr. 7. 08:52
 8/50 anonim ***** válasza:
92%
9 és 6 évesek már tudnak rezzenéstelenül hazudni, ez nem a generáció hibája, én is tudtam ennyi idősen. Gondold végig van-e még valami rejtekhelyük, de ne zárd ki annak a lehetőségét, hogy a pasid volt. Figyeld a reakcióját.
2020. ápr. 7. 08:56
 9/50 anonim ***** válasza:
87%
egyébként még az is lehet, hogy szétszórt vagy, és NEM raktad ki a pénzt
2020. ápr. 7. 09:01
 10/50 A kérdező kommentje:
Kiraktam, 3000ft mert rendelzem egy könyvet ès utánvètellel vártam a postást. Jött a postás odamentem a pènzèrt és nem volt ott.
2020. ápr. 7. 09:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!