Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kiraktam pénzt a postára és...

Kiraktam pénzt a postára és eltünt vajon ki vihette el?

Figyelt kérdés
Párom azt mondja hogy vagy a 9 éves fiam vagy a 6 éves lányom volt, a fiam meg azt hogy a párom volt. Megnéztem a gyerekek rejtehelyeit meg a pénztárcájukat és nem volt benne természetesen elmagyaráztam nekik hogy miröl van szó, de láttam rajtuk hogy nem hazudnak. A párom 5 éve él velünk. Félek hogy ez valami kicsinyes húzás lesz...

2020. ápr. 7. 08:28
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem is a párod volt..
2020. ápr. 7. 10:16
 22/50 anonim ***** válasza:
85%

Nemrég kiderült, hogy barátom 7 éves fia mindenkinek azt hazudta az iskolában, hogy őt gyermekmunkára kényszerítik otthon, verik, és nem kap enni, ha nem csinálja meg és ezért se tud készülni a leckével.

Hatalmas botrány volt belőle, rendőrség, gyámügy, mindenki rájuk szállt, és közben az egészből semmi nem volt igaz, csak a gyerek nem szeret tanulni és a "gyermekmunka" egyébként ágyazást, mosogatógépbe pakolást és ilyeneket jelentett. Szóval ha egy gyerek akar, akkor eléggé tud hazudni... Pont azért, mert nem számol a következményekkel.

Nem mondom, hogy ezt ő tette, de mindkettővel egyszerre beszélnék és figyelném a reakciókat. Az árulkodó lehet.

2020. ápr. 7. 10:24
 23/50 anonymousreview60 ***** válasza:
18%

1. Ekkora gyereknek még nincs fogalma a pénzről.

2. Ekkora gyerek már tud hazudni.

3. A felnőtt/gyerek hazugságának vannak jelei: igazat mond, a szemedbe néz, hazudik, nem néz/félrenéz, kéz ökölbe szorítva stb.

4. Készpénzt nem használunk, mert koszos, fertőz és 21. század van.

5. Könyvet előre fizetünk.

6. A pénzt felesleges kitenni az asztalra. Előkészíteni 3000 Ft-ot a pénztárcában is lehet.

2020. ápr. 7. 10:40
 24/50 anonim ***** válasza:
20%

A gyerekek nem mennek sehová még hónapokig, ugyan mire kellene nekik most pénz?? Pláne meg így?

Meg szerintem igazából ők a pénz értékét se fogják fel még úgy, hogy mit is tudnának kezdeni 3ezerrel.

2020. ápr. 7. 10:43
 25/50 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem Győrfi Pál volt, hogy addig is otthon üljetek amíg megoldódik a rejtély.
2020. ápr. 7. 10:54
 26/50 anonim ***** válasza:
87%
Tesóm 9 éves volt amikor egyszerűen kivett anyuék szekrényéből 60 ezer forintot és elment bevásárolni magának játékokat. Az hogy az összes eladó lesz*rta, hogy a 9 éves gyerek egyedül vásárol az más tészta de hogy egy ekkora gyereknek fogalma sincs a pénzről az nem igaz. Ha annyira meg akarna volna lopni a párod miért pont 5 év múlva kezdené el? Biztos nem a 6 éves lányod volt de a 9 éves fiad már sanszos.
2020. ápr. 7. 11:05
 27/50 anonim ***** válasza:
95%

Én már kétszer is megjártam, hogy egy papírt (igaz, nem pénzt, de ez most mindegy) letettem az asztalra. Szellőztettünk. Kinyitottuk a bejárati ajtót, mert csöngettek és a huzat kivitte a nyitott ablakon át a papírt az utcára. Azért volt huzat a lépcsőházban, mert a gondnok épp felmosott és nyitva hagyta a főbejárati ajtót.

Szerintem az a pénz még most is a lakásban (utcán, kertben, udvaron...) van, 2 vagy 3 helyen, attól függ, milyen címletekben volt a pénz.

Mehettem érte.

Meglett.

2020. ápr. 7. 11:21
 28/50 anonim ***** válasza:
70%

A hat evest en kizarnam, a 9 eves mar tudja, hogy penzert megvehet dolgokat, meg ha konkretan azt nem is, mennyit er 3000 ft. Viszont jarkal most valahova? Mert azt nem tudom, hogy eltervezte-e ezt igy elore, hogy elrakja ezt a penzt most, es akkor ket honap mulva majd meg tudja venni ezt meg azt. A parod meg azert fura, mert ot eves kapcsolatban 3000 forintot nem ellopok a paromtol, hanem szolok neki, hogy kene egy kis keszpenz, kivehetem a tarcadbol? Ha hatalmas osszegrol lenne szo, ami mindenkepp kell neki, ezert nem kockaztatja meg, hogy nem adsz neki magadtol, akkor gyanusabb lenne.

Szerintem ha minel tovabb zaklatod oket a temaval, elobb-utobb valaki bevallja, akar akaratlanul is. Pl ha a parod volt, ingerult lesz, hogy akadj mar le a temarol, mert idegesiti. Ha a gyerek, akkor meg nem tudom, o talan lebuktatja magat azzal, hogy vesz valamit, amire nem tudod, honnan volt penze. (Ne adjatok neki egy darabig.)

2020. ápr. 7. 11:32
 29/50 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem a gyerek volt. Akkora piti összeg. Minek kellene a párodnak?
2020. ápr. 7. 11:42
 30/50 anonim ***** válasza:
91%
Szép családod van az a lényeg.
2020. ápr. 7. 11:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!