Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kiraktam pénzt a postára és...

Kiraktam pénzt a postára és eltünt vajon ki vihette el?

Figyelt kérdés
Párom azt mondja hogy vagy a 9 éves fiam vagy a 6 éves lányom volt, a fiam meg azt hogy a párom volt. Megnéztem a gyerekek rejtehelyeit meg a pénztárcájukat és nem volt benne természetesen elmagyaráztam nekik hogy miröl van szó, de láttam rajtuk hogy nem hazudnak. A párom 5 éve él velünk. Félek hogy ez valami kicsinyes húzás lesz...

2020. ápr. 7. 08:28
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
69%
"Szerintem a gyerek volt. Akkora piti összeg. Minek kellene a párodnak?" Hogy a gyerek ellen uszítsa az anyát?
2020. ápr. 7. 12:06
 32/50 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk kéne tudni, hogy a TI háztartásotokban hogyan tűnt el a pénz? Ez komoly?
2020. ápr. 7. 12:11
 33/50 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem a párod volt. Itt igazából nem a pénz értékéről van szó, hanem arról, hogy te a gyerekek ellen fordulj. Én még azt is eltudom képzelni, hogy berakja az egyik gyerek párnája alá mondjuk, hogy gyanúba keverje. Ha már benned felvetődött az, hogy kicsinyeskedik a párod, akkor annak oka van. Lehet én most hagynám, de 4 nap múlva csinálnék egy csapdát. Előhagynék megint pár ezrest, és valahogy kifigyelném, ki veszi el. Még egy mobiltelefon kamerája is jó hozzá. Lerakod, elindítod a videót, hogy az asztal vegye, te meg kimész addig.
2020. ápr. 7. 12:12
 34/50 anonim ***** válasza:
64%

A gyerek most nem is mehet egyedül sehova, mi a francnak kellene neki pénz.

A párod volt.

2020. ápr. 7. 12:23
 35/50 anonim ***** válasza:
93%

Elolvastam a kommenteket. Hát pont a 6 éves kislányt nem írta senki. Nálunk pont ő dugta el a pénzt, szintén 5-6 éves volt. Simán letagadta. Sejtettem, hogy a két gyerekünk közül valamelyik tette. Addig-addig kérdezgettem, ha palacsintát kért, mondtam, addig nincs semmi, míg elő nem kerül a pénz. Egyszer csak hozta... Na aztán jól elbeszélgettem vele, hogy ilyet soha többet nem csinálunk. Megértette.

Szóval ne zárd ki a kislányt se!:)

2020. ápr. 7. 12:46
 36/50 A kérdező kommentje:
Én is arra gondoltam, hogy a gyerekek ellen akar fordítani, mindig hazugnak nevezi, meg taknyosnak néha úgy érzem vetélytársnak gondolja a fiam. Nagyon köszönöm a hozzászólásokat.
2020. ápr. 7. 13:02
 37/50 anonim ***** válasza:
70%
Na hát akkor itt a kutya elásva. Szép család mondhatom.
2020. ápr. 7. 13:06
 38/50 anonim ***** válasza:
75%
#36 megválaszoltad magadnak.
2020. ápr. 7. 13:12
 39/50 anonim ***** válasza:
36%
Nos meg lett, az a hatalmas összeg?
2020. ápr. 7. 13:38
 40/50 anonim ***** válasza:
68%

Ez az egész Agatha Christi (jól írtam a nevét? valahová "y" kellene), szóval az írón ő "Tíz kicsi néger" könyve jut eszembe: ott is mindenki gyanús mindenkinek. Itt is gyanús mindkét gyerek, de a párja is a kérdezőnek. Bárkit gyanúsíthatunk - igaz lehet. LEHET, de ez nem bizonyosság!

Nem csúszhatott be a bútor alá egy fuvallattól?

Jó csel lehet, DE NE MOST RÖVIDESEN, kitenni némi papírpénzt (feljegyezni a számát) és valahol előhagyni.

Figyeld azt is, hogy a párod nem jár-e most lottót, totót feladni, nem vásárolt-e valamit a pénzből, a gyerekek nem vettek-e (vesznek-e később) olyat, amire nem kaptak pénzt. Most még semmi sem biztos, de kaptál tippeket a leleplezésre.

2020. ápr. 7. 13:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!