Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám nem képes elfogadni,...

Anyám nem képes elfogadni, hogy 19 éves a lánya és szeretne privát teret. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Állandóan kíváncsiskodik és féltékeny arra a szeretetre, amit a barátomnak adok. Limiteket, korlátokat szab nekem hogy kivel meddig mehetek el és mikorra menjek haza. Nagyon idegesítő de nem akarom megbántani. Egy igazi zsarnok aki állandóan korlátoz engem. Mindenben. Egyetemre járok ugyan. A tandíjam abból fizetem amit diákmunkán keresek. Épphogy betudom fizetni részletekben. Nem akarom, hogy ő fizesse. Elköltözni nem tudok, nincs miből. A barátom ugyanúgy van anyagilag mint én. És hozzájuk se tudnék menni. Mit tegyek? Rengetegszer próbáltam anyámmal beszélni de hajthatatlan és makacs és meg sem hallgat igazán. Fenyeget, hogy agyonver és stb. Hogy kellene jobb belátásra bírnom? Mit mondjak neki, hogy észbe kapjon? 19L

2020. márc. 31. 22:17
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
Akkor marad az, hogy tűrsz.
2020. márc. 31. 22:28
 2/9 anonim ***** válasza:
15%
Kezd magaddal valamit! Az egyetemmel nem sokra mész! Ott a social media! Gyerünk!
2020. márc. 31. 22:31
 3/9 anonim ***** válasza:
72%
Kérdező, következetesen ignoráld a hülyeségeit.
2020. márc. 31. 22:37
 4/9 A kérdező kommentje:
Egy idő után nem megy. Egyszerűen nem merem azt csinálni amit szeretnék, mert tudom, hogy baj lesz belőle. Mert mindenért szól
2020. márc. 31. 22:39
 5/9 anonim ***** válasza:
85%

És ki nem szarja le, hogy szól? Majd megszokja. Sajnos ezek a hatalom- és irányításmániások másból nem értenek.

Én amúgy a helyedben diákhitelből fizetném a sulit és diákmunkából élve elköltöznék.

2020. ápr. 1. 07:26
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Közlöd vele, hogy hova mész, és meddig. S nem kérdezed meg hogy mit szól hozzá.

Ha meg azzal fenyeget, hogy kitesz, vagy agyonver (ezért amúgy fel is lehetne jelenteni), akkor közlöd vele, hogy Ok, de unokázni nem fog, mert többet nem vagy kíváncsi egy ilyen anyára, meg majd ha öreg lesz se gondoskodsz róla. Inkább veszel fel hitelt, vagy abbahagyod az egyetemet egy időre.

2020. ápr. 1. 12:30
 7/9 1Léna ***** válasza:
0%

Teljesen természetes, hogy nem értesz egyet az anyukáddal.

Te szeretnél több szabadságot, vagy szabadosságot?

Anyukád pedig bizonyára attól fél, hogy vajon kellő józansággal tartasz-e kapcsolatot a barátoddal? Azaz be tudod-e fejezni majd az egyetemet? Megtudod-e valósítani az álmaidat? Hiszen Ő is volt fiatal, és tudja/tudhatja, hogy az ifjúkori döntéseinknek a következménye befolyásolja az életünk további részét.

Talán láttál már olyan madarat akinek a szárnypróbálkozása nem repüléssel, hanem zuhanással végződött.

Egy anya ilyet, sohasem szeretne látni.

2020. ápr. 1. 22:53
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Jajj, megérkezett drága magzatfanatikus 1Léna, aki szerint az is hiba, ha valaki akkor szexel, ha még nem akar gyereket...

Tudod kedves 1Léna, ha az ilyen gondolkodású szülők mg akarják védeni a gyereküket a csalódástól, akkor leginkább önmaguktól kell megvédeniük, mert az ő zöldségeik tennék tönkre helyrehozhatatlanul.

"Mit mondjak neki, hogy észbe kapjon? 19L" - Kérdező, hogy írtam is már, ne mondani akarj neki dolgokat, mert az lepereg róla mint a falra hányt borsó. Mutasd meg, hogy azt teszed, amit te látsz jónak, ha meg tényleg bántana, akkor védd meg magad.

Ha nem játszod le vele, évekig ugyanebben az ürülékben fog telni az életed...

2020. ápr. 1. 23:38
 9/9 anonim ***** válasza:
53%
muszáj lenne többet foglalkoznod anyáddal hogy megbízon benned
2021. jún. 17. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!