Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tenyleg ilyen szar ember vagyok?

Tenyleg ilyen szar ember vagyok?

Figyelt kérdés

Szóval edzoterembe járok egy edzésre

És annyit kell tudni hogy az edzőnk most volt Ausztriában kiutazni par napra

És hogy anyám teljesen ki van és nem akar edzésre engedni a korona vírus miatt

És én meg mondtam anyának h ennyi erővel egy bevásárlóközpontban meg a suliban is 100% h van olyan aki basszus nem is Ausztriában volt a közelmúltban hanem mondjuk olaszban

De komolyan én vagyok ilyen szar ember hogy el akarok menni edzésre ? Igyis kihagytam már egy hetet

Anyától meg azt kapom hogy mekkora egy önző disznó vagyok meg hogy majd ott fogok bogni a sirjuk mellett

Mert húgom asztmás

Apu meg már idősebb és hogy megolom őket

És hogy ezt vessem az agyamba mert majd én leszek a hibás ha elkapják

És én most tényleg nem tudom hogy

Basszus tényleg ekkora szar ember vagyok?

2020. márc. 8. 22:37
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
80%

Én most beszélgettem egy csoporttársammal, aki a László Kórházban dolgozik (mindketten orvosok vagyunk, csak én gyeden). Gyakorlatilag minden zárt helytől eltanácsolt. Nem veszélytelen egyáltalán a helyzet.

Z

Az olaszoknál a fegyelmezettség hiánya is sokat rontott, a kamaszok együtt lófráltaj hiàba volt bezárva az iskola.

Nincs elég lélegeztetőgèp, kb összeomlik ott az eü meg a gazdaság.

Svájcbab dolgozó belgyógyász barátnőm ma 2 covid-os beteget diagnosztizàlt. Az orvosok nem tarthatnak megbeszèléseket és előre meghatározott rend szerint használhatjàk az ebédlőt. Félnek.

Itthon sincs túl sok intenzíves ágy. Minèl kevesebb helyre mennek az emberek, annál lassabb a járvány, így már felszabadul gêp az új betegeknek.

A halálozás addig 3% amíg van ellátórendszer, utána hirtelen nagyon sok lesz. Vagy épp csak más betegeknek pl baleseti sérülteknek nem jut gép.

Ha 3-5 diagnosztizált eset van, mit gondoltok, mennyi nem diagnosztizált és mennyi aki hordozza? A gyógyszerész hallgató hány gyakorlaton hány tanárral, beteggel, diákkal találkozott vajon és meg hánnyal bulizott?

Ha mondjuk 500, és abból csak 100 megfertőződött, akkor azok azóra 10000 emberrel találkoztak, akiből mondjuk 1000 már hordozó. Ezek az emberek még csak most kezdenek benáthásodni.

Szóval azért érdemes komolyan venni, a lisztfelvásárlás nyilván bullshit.

2020. márc. 10. 23:05
 32/33 anonim ***** válasza:
58%
Hozzáteszem, talán nem lesz baj, sok országban nem szabadult el a helyzet, de ennek sok oka is lehet. Kiderül pár héten belül, itthon mi történik.
2020. márc. 10. 23:08
 33/33 anonim ***** válasza:
74%

Hát igen, csak ezt az átlag magyar nem képes elfogadni és felfogni.

Neked aki EÜ-ben dolgozol, vagy nekem aki orvosokkal dolgozik és látja mi van az kórházakban. Illetve a mi nemzetközi cégünk nagyon komolyan veszi. Van részletes akcióterv, ami jelenleg a 2. fázisban tart és mindenki dolgozhat otthonról, kézfertőtlenítő mindenhol, karanténok és az emberek fele már maszkban dolgozik.

Az orvos ismerőseim és a kutatóorvos kollégák eléggé komolyan veszik, mert nyilván mindenkinek vannak olasz ismerősei a terepen... de kb szükségállapotra készülnek, és olyan döntésekre, hogy 10 intenzíves beteg közül majd hogyan döntik el ki kapja a gázt.

2020. márc. 10. 23:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!