Mármint rokonok nélkül (a kategóriaválasztás miatt)? Ha van az embernek elég lelkiereje és talpraesettsége (és persze nem őrül bele az egyedül töltött időbe) akkor nem lehetetlen.
2011. aug. 9. 22:43
4/15 anonim válasza:
ööööööö
2011. aug. 9. 22:43
5/15 A kérdező kommentje:
:)) nem ugy ertem!!!
Bocsanat ha rosszul fogalmaztam !
A lelektani hatasra vagyok kivancsi!!
Persze hogy tudom hogy ha a vilagon egy ember elne akkor nem lennekepes a fennmaradasra:P:P
Mondjuk egy elvalt pasi egyedul el es hogy tenyleg annyira megviselheti-e hogy meghal?
2011. aug. 9. 22:45
6/15 anonim válasza:
Nézd meg ezt a briliáns filmet: Cast Away.
Aztán magad is meg tudod válaszolni a kérdésedet.
Ez az ember, akit Tom Hanks oly feledhetetlenül és csodálatosan alakít, egy kiváló szervezőkészségű, iszonyú erős akaratú, meglehetősen intelligens ember volt, rugalmassággal, hatalmas életerővel és élni akarással. És még neki is kellett a túéléléshez egy hatalmas adag isteni kegy, szerencse - vagy ahogy nevezed.
2011. aug. 9. 22:45
7/15 anonim válasza:
A második kérdésedre a válasz: általában az ember nem bírja a teljes magányt, és az hosszú távon kikezdi a személyiségét, és csak nagyon kevés kivétel létezik ez alól.
2011. aug. 9. 22:50
8/15 anonim válasza:
Tulajdonképpen az az ideális állapot ha egy ember egyedül is képes megélni, nincs feltétlen rászorulva arra hogy másokkal éljen együtt (persze a társasági élet akkor is fontos). Ha viszont egy olyan emberről van szó aki nem tudja lezárni a múltat (pl. az a bizonyos elvált pasi akiről írtál) akkor menjen pszichológushoz.
2011. aug. 9. 22:53
9/15 ava87 válasza:
Azért jobb esetben egy elvált ember sincsen teljesen egyedül, hiszen attól még lehet családja, barátai. Az oké, hogy egyedül él, de miért ne lehetne meg a saját társasága?
2011. aug. 9. 23:56
10/15 anonim válasza:
"Mondjuk egy elvalt pasi egyedul el es hogy tenyleg annyira megviselheti-e hogy meghal?"
Ebbe senki nem hal bele ha túl sokat iszik, drogozik, öngyilkos lesz... csak úgy a szerelmi bánatba senki se hal bele még ha akkarja akkor sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!