Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tenyleg ilyen szar ember vagyok?

Tenyleg ilyen szar ember vagyok?

Figyelt kérdés

Szóval edzoterembe járok egy edzésre

És annyit kell tudni hogy az edzőnk most volt Ausztriában kiutazni par napra

És hogy anyám teljesen ki van és nem akar edzésre engedni a korona vírus miatt

És én meg mondtam anyának h ennyi erővel egy bevásárlóközpontban meg a suliban is 100% h van olyan aki basszus nem is Ausztriában volt a közelmúltban hanem mondjuk olaszban

De komolyan én vagyok ilyen szar ember hogy el akarok menni edzésre ? Igyis kihagytam már egy hetet

Anyától meg azt kapom hogy mekkora egy önző disznó vagyok meg hogy majd ott fogok bogni a sirjuk mellett

Mert húgom asztmás

Apu meg már idősebb és hogy megolom őket

És hogy ezt vessem az agyamba mert majd én leszek a hibás ha elkapják

És én most tényleg nem tudom hogy

Basszus tényleg ekkora szar ember vagyok?

2020. márc. 8. 22:37
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
23%
Nevetséges vagy 70%-os válaszoló. Rettegjél nyugodtan egy évnyi adag löncskonzerven ülve a szobádba addig mi éljük a normális emberek életét természetesen a higéniára azért fokozottan ügyelve.
2020. márc. 10. 14:36
 22/33 anonim ***** válasza:
35%

#21 Meglátjuk ekkora pofád lesz-e 2 hét múlva.

Az olasz ismerőseimet kérdezd a helyzetről...

2020. márc. 10. 14:39
 23/33 anonim ***** válasza:
38%
Szegény! Teljesen normális vagy! Anyukád meg buta 🙍 a butàbb embereket könnyebb megfélemlíteni, manipulálni és irànyítani.
2020. márc. 10. 17:27
 24/33 anonim ***** válasza:
37%

#23, Buta?

Tehát buta a teljes WHO, CDC, Az olasz kormány, a Nature és a Science szaklapok?

Komolyan mindenki ennyire kib....szott ostoba ebben az országban?

2020. márc. 10. 17:41
 25/33 A kérdező kommentje:

Anya diplomás tanult ember ahogy apa is

És nem ertem eddig sosem volt ez

Mármint pl azért nem ertem mert o is olyan helyre jar be dolgozni ahol lehetetlen h ne lét volt kapásból egy tucat ember külföldön

Az igaz hogy nagyon rossz a kapcsolatunk de nem hiszem h ilyet kellet volna mondania kb megzsarolni

Szeretem a szüleimet félreértés ne essék

Csak tudjak hogy nagyon szeretek oda járni és nem ertem miért pont ezen kellett fennakadni amikor naponta bkvval jovok haza pl

2020. márc. 10. 18:19
 26/33 anonim ***** válasza:
32%
Járj oda továbbra is nyugodtan. Élj normálisan, és ne engedj az érzelmi zsarolásnak.
2020. márc. 10. 21:35
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Én most jöttem haza 1 órája Bécsből. Nincsen semmi féle pánik, néhány ember arcán ott a maszk, de annyi. Holnap megyek suliba természetesen. Te is menj nyugodtan edzeni.
2020. márc. 10. 21:37
 28/33 anonim ***** válasza:
65%

Otthon laksz, anyádék tartanak el, akkor tartsd be a szabályokat! Majd ha külön laksz mint én 18 évesen elköltözve... akkor azt teszel amit akarsz.

Ha az én kölköm lennél kib..sztalak volna az utcára.

2020. márc. 10. 21:43
 29/33 anonim válasza:
72%
Nem vagy szar ember, nyugodtan elmehetsz edzeni. Mondd meg anyudnak, hogy akkor ő se menjen sehova, mert barki járhatott ausztriában és bárkitől elkaphatja a vírust. Ez egy olyan vírus, amit egy kézmosással meg lehet ölni. Van egy védőburka a vírusnak, ami ennél a fajtánál nagyon vékony, egy kézmosásnál ászakad es volt vírus nincs vírus. Persze ez nem ennyire egyszerű, de ha gyakrabban mostok kezet, nem ölelgetitek, puszilgatjátok apudat meg a húgodat akkor nem lesz baj.
2020. márc. 10. 22:35
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

Aha akkor az olaszok miért zárták be a konditermeket alig több mint két héttel azután hogy csak 3 beteg volt még?

Mert brutálisan terjed közösségekben. Egy metrón minimális esélyé van, vagy boltban. Még munkahelyen is lehet védekezni, betartva a távolságokat, vagy maszkot húzva a betegekre.

Meg dolgozni sajnos muszáj, a cost/benefit értéke még mindig jó.

Viszont egy zárt tér, egy öltöző, fújtató gyűröttnyakú anabolos szarok, meg nyögdécselő kondilibák... rengeteg izzadtság, fülledt levegő. Tele külföldivel is... Na ott extrém módon is terjedhet a levegőben lévő aerosolokban. Hiába mosol kezet...

A cost/benefit arány nem éri meg egyszerűen, főleg hogy két hét múlva úgy is bezár az összes. Ez elkerülhetetlen.

2020. márc. 10. 22:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!