Tenyleg ilyen szar ember vagyok?
Szóval edzoterembe járok egy edzésre
És annyit kell tudni hogy az edzőnk most volt Ausztriában kiutazni par napra
És hogy anyám teljesen ki van és nem akar edzésre engedni a korona vírus miatt
És én meg mondtam anyának h ennyi erővel egy bevásárlóközpontban meg a suliban is 100% h van olyan aki basszus nem is Ausztriában volt a közelmúltban hanem mondjuk olaszban
De komolyan én vagyok ilyen szar ember hogy el akarok menni edzésre ? Igyis kihagytam már egy hetet
Anyától meg azt kapom hogy mekkora egy önző disznó vagyok meg hogy majd ott fogok bogni a sirjuk mellett
Mert húgom asztmás
Apu meg már idősebb és hogy megolom őket
És hogy ezt vessem az agyamba mert majd én leszek a hibás ha elkapják
És én most tényleg nem tudom hogy
Basszus tényleg ekkora szar ember vagyok?
#21 Meglátjuk ekkora pofád lesz-e 2 hét múlva.
Az olasz ismerőseimet kérdezd a helyzetről...
#23, Buta?
Tehát buta a teljes WHO, CDC, Az olasz kormány, a Nature és a Science szaklapok?
Komolyan mindenki ennyire kib....szott ostoba ebben az országban?
Anya diplomás tanult ember ahogy apa is
És nem ertem eddig sosem volt ez
Mármint pl azért nem ertem mert o is olyan helyre jar be dolgozni ahol lehetetlen h ne lét volt kapásból egy tucat ember külföldön
Az igaz hogy nagyon rossz a kapcsolatunk de nem hiszem h ilyet kellet volna mondania kb megzsarolni
Szeretem a szüleimet félreértés ne essék
Csak tudjak hogy nagyon szeretek oda járni és nem ertem miért pont ezen kellett fennakadni amikor naponta bkvval jovok haza pl
Otthon laksz, anyádék tartanak el, akkor tartsd be a szabályokat! Majd ha külön laksz mint én 18 évesen elköltözve... akkor azt teszel amit akarsz.
Ha az én kölköm lennél kib..sztalak volna az utcára.
Aha akkor az olaszok miért zárták be a konditermeket alig több mint két héttel azután hogy csak 3 beteg volt még?
Mert brutálisan terjed közösségekben. Egy metrón minimális esélyé van, vagy boltban. Még munkahelyen is lehet védekezni, betartva a távolságokat, vagy maszkot húzva a betegekre.
Meg dolgozni sajnos muszáj, a cost/benefit értéke még mindig jó.
Viszont egy zárt tér, egy öltöző, fújtató gyűröttnyakú anabolos szarok, meg nyögdécselő kondilibák... rengeteg izzadtság, fülledt levegő. Tele külföldivel is... Na ott extrém módon is terjedhet a levegőben lévő aerosolokban. Hiába mosol kezet...
A cost/benefit arány nem éri meg egyszerűen, főleg hogy két hét múlva úgy is bezár az összes. Ez elkerülhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!