Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tenyleg ilyen szar ember vagyok?

Tenyleg ilyen szar ember vagyok?

Figyelt kérdés

Szóval edzoterembe járok egy edzésre

És annyit kell tudni hogy az edzőnk most volt Ausztriában kiutazni par napra

És hogy anyám teljesen ki van és nem akar edzésre engedni a korona vírus miatt

És én meg mondtam anyának h ennyi erővel egy bevásárlóközpontban meg a suliban is 100% h van olyan aki basszus nem is Ausztriában volt a közelmúltban hanem mondjuk olaszban

De komolyan én vagyok ilyen szar ember hogy el akarok menni edzésre ? Igyis kihagytam már egy hetet

Anyától meg azt kapom hogy mekkora egy önző disznó vagyok meg hogy majd ott fogok bogni a sirjuk mellett

Mert húgom asztmás

Apu meg már idősebb és hogy megolom őket

És hogy ezt vessem az agyamba mert majd én leszek a hibás ha elkapják

És én most tényleg nem tudom hogy

Basszus tényleg ekkora szar ember vagyok?

2020. márc. 8. 22:37
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
32%

Túlzó félelem? Olaszországban 18 napja 3 beteg volt, most lezárták az országot és 60 millió ember zárlat alatt van!

Az ilyen felelőtlen mentalitás miatt alakul ki a legbrutálisabb járvány. Mindenki csinálja amit eddig, és nem veszitek észre hogy egyre több a lappangó fertőzött.

Lassan mindenkinek lesz olyan ismerőse aki valamilyen szinten érintett.

Feltételezések szerint már itthon is 1-2000 fertőzött lehet, ha nem több... hála az amatőr intézkedéseknek.

Kb 2, de 3 hét múlva iráni méretű katasztrófa várható, de minimum a teljes karantén ahogy az olaszoknál.

Most még tudunk tenni személyesen is a helyzet lassításaért. Vigyázunk az idősekre, nem utazunk, kerüljük a tömeget.

Csak két hét kihagyásra van szükség, mert azt követően úgy is lezárások lesznek.Azt a két hetet igazán kivárhatnád, legalább az ő érdekükben.

2020. márc. 10. 00:51
 12/33 anonim ***** válasza:
65%

Nekem is rohadtul fáj amúgy, mert házibulikat, sörözéseket, heti 2 edzést terveztem szaunázásokkal.

Most erről lemondok és otthon edzek.

Ez akkora áldozat?

2020. márc. 10. 00:52
 13/33 anonim ***** válasza:
19%

Édesanyádtól; mártírkodás level 1000000

Ez, hogy a sírjuknál fogsz bőgni, mert a húgod asztmás meg apukád idősebb és te okozod a halálukat meg szimplán nevetséges. Miért halna bele a húgod az asztmába, ha elmész az edzésekre?

2020. márc. 10. 00:59
 14/33 anonim ***** válasza:
33%

Még mindig nincs meg ugye?

Azért mert köztünk járnak már a lappangó esetek. Mindenkinek van legalább 1 fertőzött területen járt ismerőse, pláne egy teremben, öltözőben.

Lehet 1:100-hoz az esélye, de pont ez a megelőzés lényege. 100 esetet kerülsz el, hogy kivédd azt az egyet.

Megér 2 hét edzés bármilyen kockázatot is?

Arról már nem is beszélve, hogy láthatóan félnek az idős emberek, nem alaptalanul. A magyar eüt ismerve, itt tömegsírok lesznek az időseknek.

Persze hogy rettegnek, csak te ezt nem értes. Nem fogod fel.

2020. márc. 10. 01:27
 15/33 anonim ***** válasza:
29%

14, figyi, édesanyám idősebb, de megy intézni a dolgait, bevásárol, találkozik ismerőseivel, stb. Metróra, buszra, villamosra felszáll, tömegbe bemegy. Mert el kell látnia a feladatait. A te elképzelésed szerint otthon kéne gubbasztanua a lakásban?

Vagy én egoista vagyok, amiért nem otthon gubbasztok, hanem elmegyek dolgozni (egy multiba ráadásul), felszállok villamosra, boltba megyek, mindenütt emberekk között vagyok, stb., És nem zárkózom be a lakásba?

Elvégre elmondásod szerint már az is egoista, aki elhagyja a lakást.

2020. márc. 10. 05:45
 16/33 anonim ***** válasza:
62%
Menj el nyugodtan. Csak a média fújja fel ezt az egészet. Egy sima influenzaban többen halnak meg és mégsincs körülötte ekkora hiszti minden évben. Meg az ebola miatt sem volt ekkora panikolas, ha jól emlékszem (mondjuk a koronára még nincs védőoltás).
2020. márc. 10. 07:13
 17/33 anonim ***** válasza:
74%

#15, Anyukád bevállalja hogy 10-15% esélye van rá, hogy egy folyosón kigurítják egy zsákban, mellette egy kartondobozban az órájával, telefonjával, pénztárcájával.

Te nem látogathatod, nem búcsúzhatsz el tőle, csak kapsz egy papírt hogy meghalt. Annyira nem lesz már sem ágy, sem gép.

2020. márc. 10. 11:18
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Egy multinál dolgozok, be kell jelentenünk, ha kimegyünk külföldre, ha nagyon muszáj, menjünk, de akkor 2 hétig nem mehetünk utána be dolgozni (home office). Ha egy multi ennyire komolyan veszi (egyik legnagyobb bank székháza), akkor én is komolyan veszem. Szüleimhez rokonok jönnek elvileg vidékről, akik tömeges fertőzött országból repülnek haza. Nagyon meglepődtek, mikor mondtam, hogy ha beengedik őket, akkor hozzánk ne jöjjenek 2 hétig, és mi se megyünk. Nem kell az ördögöt a falra festeni, de azért ésszerűség határán belül illenék komolyan venni. Az edzőnek se kéne órát tartania, neki kéne elővigyázatosnak lennie. Bár én különbséget tennék aközött, hogy csak átkocsikázott egy másik országba 2 órára vásárolni, vagy átrepülte a fél világot és órákig hapciztak a nyakába külföldi idegenek. Nomeg a reptéri tömeg. Mindenkinek felelősséggel kell dönteni ebben az időszakban.
2020. márc. 10. 11:37
 19/33 anonim ***** válasza:
4%
Neked van igazad. Egy műhiszti miatt nem kellene, hogy megálljon az élet.
2020. márc. 10. 11:56
 20/33 anonim ***** válasza:
30%
Térjünk rá vissza 2 hét múlva, műhiszti-e.
2020. márc. 10. 12:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!