Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Sok szülő miért fizettet ki...

Sok szülő miért fizettet ki minden kis apróságot a gyerekével?

Figyelt kérdés
Nekem az olyan fura, hogy mikor jön a feleségem anyja, az anyósom és hoz két tejes kiflit akkor azt az 50 forintot elkéri. Vagy hogyha vasárnapi ebédet főz akkor elkéri a feleségemtől az alapanyag egy részének az árát. Középosztálybeli amúgy. Náluk így természetes, de nem azért mert spúrok, két kézzel szórják a pénzt. Pl. múltkor meghívtak étterembe minket, nekünk a saját részünket ki kellett fizetni 6000 ft-ot, pincérnek meg odavágtak 7000 ft borravalót.
2020. márc. 6. 16:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
96%

Elkéri a vasárnapi ebédhez való alapanyag árát??

Milyen meghívás az, ahol az éttermi rendelésedet te fizeted? ??

????

2020. márc. 6. 21:18
 12/15 anonim ***** válasza:
94%
Igazi fillerb.szok. Nalunk pont az ellenkezője van, anyam is meg anyosek is nagyon aranyosak, mindig adnanak.valamit, főleg ennivalot. Volt hogy felajanlottam hogy veszünk alapanyagot, vagy alljuk mi az ennivalot, hát majdhogynem megsertodtek.🤣 ha ezek utan nem szivesen mentek el a " meghivásra" nem szolhatnak semmit. Es nem azert mondom mert en kihasznalnam anyuekat vagy anyosekat, termeszetes,hogy viszonozzuk/ viszonoznank a kedvesseguket. De itt nem arrol van szó hogy nem telik anyosodeknak ra, hanem nem szivesen koltik ratok a penzt.
2020. márc. 6. 21:20
 13/15 anonim ***** válasza:
94%

Wow! Ez durva. Az én szüleim meg számtalanszor vesznek nekünk vagy az unokának dolgokat hogy ezzel segítsenek nekünk, pedig amúgy szerencsére nem vagyunk rászorulva.

Megszamlalhatatlan ruhát vettek már a gyereknek, rengetegszer kaptunk pelenkát. Estig sorolhatnám... De olyan is volt hogy itt a közelünkben voltak vásárolni és beugrottak egy reggelivel, mert tudják hogy a fiam mellett kb sosem reggelizek. És persze mi is igyekszünk viszonozni ezt, pedig ők sem várják el.

2020. márc. 7. 06:50
 14/15 anonim ***** válasza:
75%

Érdekes. És mindig így is volt?

Eddig még csak olyat hallottam, hogy esküvőre "hívták meg" így a vendégeket, sőt külföldre, hogy még repjegyet meg hotelt is kelljen a vendégeknek fizetni.

2020. ápr. 5. 18:31
 15/15 anonim válasza:
7 ezres borravaló tényleg fas.zság.
2022. márc. 21. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!