Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem tudok soha senkivel...

Nem tudok soha senkivel beszélgetni arról hogy mi van velem mit csináljak? Miért nem bízok meg senkiben?

Figyelt kérdés
Barátnőim nincsenek olyanok akikben megbízok mert csak suliba jarok ott meg mindenki kibeszel mindenkit. Anyukámnak nem mondok el semmit kb nem is beszélünk én nem szólok hozzá csak néha pár szót mikor haza jövök suliból meg néha megkerdezi éhes vagyoke,nem bízok benne tudom milyen pletykas valamit elmondanak neki mindjárt szét mondaná ő nem bírja befogni a száját soha. Tesóm is beteg volt elmondta neki mibaja(nem tartozik senkire szerintem ez a betegség) megkérte szépen ne mondja el senkinek erre 1 óra múlva azt hallom hogy a telefonba pletykál róla kitudja kivel. Tesómmal szoktam beszélgetni de ő nem olyan vele úgy nem lehet mert fiú én meg lány vagyok. 18 éves vagyok
2020. febr. 24. 20:52
 1/8 anonim ***** válasza:
68%

Arra nem tudok válaszolni, miért nem bízol senkiben... (Meg amúgy mások se).

Osztálytársaid között nincsenek barátaid? Ha ott nincsenek szimpatikus srácok, miért nem mégy el valami sport klubba? Ott jól lehet barátkozni. Ráadásul a feles energiákat is levezeti.

2020. febr. 24. 22:51
 2/8 A kérdező kommentje:
Én lány vagyok nincsenek barátaim
2020. febr. 24. 22:54
 3/8 anonim ***** válasza:
68%
Az hogy lány vagy igazából nem számít. Nekem se voltak nagyon barátaim egészen egyetemig, aztán rájöttem, hogy nyitni kell mások felé, magadat adni és valaki úgyis kedvelni fog. Lesz akivel megbeszélheted a problémáidat stb.. Nagyon rossz, ha az ember nem tudja kiönteni a szívét. Keress valakit akiben te is bízol és ő is bízik benned. Ha esetleg van régebbről olyan barátod akivel rég nem beszéltél, ne félj felkeresni! Lehet megváltozott, de valószínűleg te is! En is tobb középiskolai ismerősömmel szorosabb kapcsolatot fűztem egyetem alatt. Mert nem féltem felkeresni őket, találkozni velük.
2020. febr. 24. 23:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem a megfelelő embereknek mondod el. Nekem például nyugodtan elmondhatod, nem nagyon tudnám továbbadni senkinek, mivel nem ismerek senkit akit te - vagy ha mégis, nem tudok róla, de akkor se tenném ha tudnám.
2020. febr. 25. 00:13
 5/8 Fulár ***** válasza:
Elképzelhető,hogy egy kicsit zárkózott és visszahúzódó vagy,ami nem feltétlenűl baj,de ahogy előttem is írtâk.próbálj meg nyitni a világ felé!És ami a legfontosabb,hogy nem keseredj el mert néha az élet önmagától is megoldja a problémâinkat és az,hogy most nincsenek barátaid az egyátalán nem azt jelenti,hogy majd később sem lesznek!
2020. febr. 25. 00:15
 6/8 anonim ***** válasza:

Sosem tudom hogy mások hogyan viszonyulnak hozzám, hogy terhes e nekik a társaságom, kibesuélneke, hogy fura vagyok....

Úgyhogy én elengedtem a szorongást és szabadon viselkedem. Nem félek bolondosnak lenni.

Nagyon nehéz lehet neked, bennem is ott az állandó kétely, de ez nem tántoríthat el az emberek iránti szeretetemtől.

2020. febr. 25. 00:51
 7/8 anonymousreview60 ***** válasza:
Ezt a bizalmatlanság dolgot kezeltesd majd terápián. Ha anyádban és az osztálytársakban bem bízhatsz, akkor ne csak iskolába járj, hanem máshova is és ott nyiss mások felé! Barátnőt nem csak az osztályban, hanem másik osztályban vagy az iskolán kívül is lehet találni.
2020. febr. 25. 04:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Kicsit üldözési mániád van... kezeltesd, mert súlyosbodhat!
2020. febr. 25. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!