Milyen büntetést adnátok a 16 éves lányotoknak ha részegen jönne haza?
Figyelt kérdés
2020. febr. 23. 10:48
41/71 anonim válasza:
Akkor minek írtál ide? Azt hitted majd mindenki azt tenné amit te? Megerősítésre vágytál? Talán mert pontosan tudod, hogy te vagy a hibás, a gyereked pedig csak fiatal! Egy két részegségtől nem lesz alkoholista!
43/71 anonim válasza:
16 éves, lesz még ez meredekebb is.
44/71 anonim válasza:
Elküldeném egy ilyen előadásra [link]
45/71 anonim válasza:
Gondolom már nem aktuális de én biztos rájátszottam volna a másnapossagára, hogy még kevésbé legyen hozzá máskor kedve. Pl diót, cukrot darálnék a közelében sütihez, felporszívóznék mellette, széthúznám a sötétítőt meg ilyenek.
46/71 anonim válasza:
Semmit. Nekem 2 dolgot mondtak szüleim. Ne keverjem sose, és mindig legyen valaki aki nem iszik aki tud mérlegelni.
Én 15 éves koromtól jártam el bulizni barátnőkkel vagy csoportosan a baráti társasággal, illetve mi csináltunk bulit klubbhelységben, pincében.
Mindig oda figyeltünk egymásra. Volt igen mikor matta részeg voltam de akkor is volt valaki aki vigyázott rám s fordítva. Sosem ért baleset, sosem használtak ki mert mindig oda figyeltünk egymásra.
A büntetés úgy is a másnaposság.
47/71 anonim válasza:
Ja az lemaradt hogy mindig tudták szüleim hol vagyok hol bulizok és sosem volt megszabva mikor kell hazaérnem.
49/71 anonim válasza:
Semmit. 16 évesen az a dolga, hogy bulizzon és tombolja ki magát. Nehogy tönkretedd neki a legszebb éveit, mert amikor egyetemre megy vagy középsuli után már dolgozni és nem bulizott, akkor hidd el nagyon rossz lesz neki. Most kell buliznia, amíg felelőtlen életet élhet.
50/71 anonim válasza:
46-os. Végre valaki normális. Saját példám. Első berugásom 14 évesen volt a 8.-os ballagásomon. Első hányásom 15 évesen. Utána nem bírtam piára nézni pár hónapig aztán megint egy berugás és ugyanígy tovább. Most vagyok 20 éves. Ha elmegyünk bulizni én az vagyok aki mindig szinte ko-ra issza magát de sosincs baj mert többen vagyunk mindig és vigyázunk egymásra. És alkoholista sem vagyok mert van olyan időszak amik több hétvégén is iszom de van hogy majd fél évig egyáltalán nem. 16 évesen már rég túl volt minden ismerősöm is a hányós berugáson. Én nem büntetném meg, elmondanám neki hogy mégis csak lány neki ez sokkal veszélyesebb, és hogy ha ilyen van ne egyedül járkáljon, mindig legyen valaki/valakik vele. Ha olyan van inkább szóljon hogy érte tudjon menni az ember de nem büntetném meg. Minden normális 16 éves iszik már, és ivott 30 évvel ezelött is. Aki szerint ez hülyeség az mind ez a tipikus sznob akik soha nem buliztak még egy jót felnőtt korukban sem. És igen, inkább most csinálja ezt. Mi is ittunk haverokkal, de bulizni szórakozóhelyre pl. nem mentünk soha. 19 évesen voltam először, azóta járunk. Mennyivel jobb lett volna ha ezt fiatalabb koromban csinálom. Plusz igen, az hogy a másik lány soha nem volt ilyen az nem jelent semmit. Lehet bírja és megivott 2x 3x annyit mint a kissebb de jól bírja és rajta nem látszik. Van ismerősöm aki 1 sörtől képes úgy berugni hogy nem tud magáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!