Milyen büntetést adnátok a 16 éves lányotoknak ha részegen jönne haza?
1. vagyok.
Nem vagyok nettó idióta, tudom, hogy a rendőr és a katona is iszik.
Én azért küldeném ilyen suliba, hogy már fiatalon megtanulja, hogy minden dolognak van következménye.
Nálunk senki nem drogozik/piál. Cigi sem.
A gyengeség jelei. Veszteseknek valók.
Ő a továbbtanulását veszti el, ha gyenge.
Ennyi!
Igen, a vesztesek szoktak kézzel sodort Hawanna szivarokat és 40 éves single maltokat fogyasztani.
10 fogorvosból 9 ezt is tudja.
67% te beteg vagy!
Menj orvoshoz!
Nos Én lehet még ráitatnék vele, had szenvedjen. Ide másolom egy korábbi hasonló kérdésre a válaszomat, amit 100%-ban hasznosnak értékeltek: Nem olvasom el a válaszokat, elmondom a saját tapasztalatomat, ami (szerintem) rendkívül tanulságos volt, legalábbis számomra. 17 lehettem, áthívott a szomszéd beszélgetni, amiből nem berúgás hanem alkoholmérgezés lett. (ő rég alkoholista volt) Hazamentem és végem lett. Anyám nem hívott mentőt, (elbújtam) de több mint egy hétig lábadoztam, napokig hánytam az ölembe miközben fostam. Kaptam az ágyam mellé egy lavórt vízzel, amit használtam is amíg nem tudtam vécére menni. Azt hittem belehalok, olyan borzasztó volt. Most 57 vagyok, azóta sem voltam berúgva, de még becsípve sem. Az eset segített tökéletesen megtanulni, hol vannak a határaim. Egy hosszú délután megittunk 5 liter fehér bort, két és fél üveg napoleon brandyt, majd a meghívóm anyósa megkínált (mivel nem volt már más a háznál) valami házi készítésű tinta kék csodaszerrel, ami kiütéssel győzött.
Szomszédom, a 6 diplomás párbajra kihívóm rá néhány évre fiatalon meghalt, én még nem. Azóta is azt gondolom a legkiválóbb lecke volt. Ja! Fehérbort kb 30 évig, brandyt a mai napig nem fogyasztottam. Borzasztó szenvedésen mentem át akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!