Milyen büntetést adnátok a 16 éves lányotoknak ha részegen jönne haza?
Figyelt kérdés
2020. febr. 23. 10:48
31/71 anonim válasza:
Jah es nem minden gyerek ugyanolyan. Ez meg a masik. A legrosszabb dol amit tehet 1 szulo,h osszehasonlitgatja a gyetrkeit. Igen az egyik nem igy viselkedett. Es nem hanyt a piatol. A masik igen. Na bumm.
33/71 anonim válasza:
A mai fiataloknak 2 nagy büntetés van. Pénz és a wifi megvonása.
34/71 anonim válasza:
Meg kell tanulnia a leckét, hogy nem bsztjuk meg magunkat 16 évesen minden hétvégén részegen,kitudja mi lesz...egy nő általában gyenge is,meg ha még iszik is...ha ő is az a nagy mma-s csaj lenne,bár kétlem,mer 16évesen még nagyon a karrier elején van az ember,akkor esetleg nem félteném,hogy részeg,és el akarja valaki venni a táskáját...mer szétbombázza,de ilyen nincsen. Mivel a magyarázás sokszor süket fülekre talál,így fixen megvonnék tőle valamit,amit hiányol. Persze kibírja,stb,ettől nem javul meg...Pontosan ezért kell valami olyat/olyan mennyiségű valamit megvonni,amiről nem fog sose lemondani,enyje, elhiszem,hogy 12 évesen nem vagyunk már szűzek,stb stb,minden hétvégén barinőkkel iszunk,kavarunk...de miért kell 5 éves korba megtapasztalni egyszerre mindent? Miért kell tudni azonnal mindent...alkohol stb stb. Nem ér rá elinni az agyát,meg baromságokat csinálni a piától 20 évesen? Tuti hogy nem nézném el,már most vannak olyanok is tuti,akik ránéztek a kérdésre,belegondoltak,és azt mondták "mi is ittunk már titokban ilyenkor". Persze,régen a puskát is a gyerek kezébe adták,mert más világ volt,de ma már nem...
35/71 anonim válasza:
17 évesen rúgtam be először. Nem kaptam büntetést és lám, azóta se vagyok alkoholista.
36/71 anonim válasza:
Itass meg vele egy üveg bort.
Soha az életben nem lesz többet részeg.
Egyébként ne buntesd, ha az első alkalom.
37/71 A kérdező kommentje:
Nálunk jelen van a családban az alkoholizmus és ez köztudott hogy örökölhető. Ha most nem tanul a hibájából akkor tönkre fog menni az élete.
2020. febr. 23. 13:52
38/71 anonim válasza:
Egy falumbeli srácot is katonai suliba küldték (mondjuk ott apuci akart egy maszkulin vadállatot neveltetni a fiából)
Ott aztán szigor volt, havonta egyszer lehetett hazajönni, átkutatták a táskát pia után...
Szép elképzelés volt.
A valóságban viszont komplett csempészhálózat működött a suliban, a srác hamar rászokott a cigire, fűre, amfetaminra, opioidokra, meg amúgy mindenre amivel bódulni tudott.
39/71 anonim válasza:
nem kapna 1 forintot se, minek zsebpénz nki? erre? Én egy petákkal se támogatnám, h igya le magát a sárgaföldig... És nem, nem fogja később tenni, ha most tiniként nem. Én 21 éves vok, de sose ittam 1 kortyot se, csak színtiszta vizet, és se cigi se, se drog se...
40/71 A kérdező kommentje:
Nem fogja azt játszani a kisasszony hogy 16 évesen seggrészegre isszuk magunkat aztán hányunk össze vissza a lakásban. Ez nem normális dolog. Én is voltam fiatal és jártam bulizni de ha én így mentem volna egyszer is haza az biztos hogy apám felpofozott volna.
2020. febr. 23. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!