Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek arról, hogy...

Rencsi255 kérdése:

Mi a véleményetek arról, hogy a férjem szülei December eleje óta nem erdeklődnek felőlünk, miközben itt van a gyermekünk is? Ő miatta sem keresnek minket.

Figyelt kérdés

Hozzá teszem a középső fiúknak is van már gyereke. Ők ott laknak velük. Ez lehet az oka??

Kérlek adjatok tanácsokat!

2020. febr. 21. 17:16
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
#10 A férjem nem hiszem, hogy fog pitizni a szülei szeretetéért. Ezzel én is így vagyok. Most volt pl a 3dik éve, hogy a kislányunk születésnapjára el sem jöttek. Minden éven volt valami kifogás. Úgy gondolom, hogy hiába nem tartjuk a kapcsolatot a gyereket ellehetne jönni megnézni. Nem nekünk kellene elvinni megmutatni, hogy jól van.
2020. febr. 24. 13:35
 22/26 A kérdező kommentje:
# 12 Azt nem tudom. lehet, hogy így van. De nem vagyok gondolat olvasó. annyi, hogy amikor még beszéltünk telefonon meg messengerben videóhívásban a másik unoka meg menyecske mindig ott volt velük. Sosem volt olyan alkalom, hogy ne legyenek ott. És mindig babusgatták a másik unokát az én gyerekem meg ezt nézte :S
2020. febr. 24. 13:38
 23/26 A kérdező kommentje:
# 13 Nagyon jó volt a viszonyunk. 1 évit ott is laktam náluk. Mindent megcsináltam amit csak kellett. Soha semmi vita nem volt köztünk, én eggyátalán nem irányítom a párom, sőt mondtam is neki, hogy hívja fel őket, mert csak a szülei. Szerintem elfogadtak, hiszen csak 7 éve vagyok én is a család része. Én mindig közvetlen voltam első találkozás óta.
2020. febr. 24. 13:42
 24/26 A kérdező kommentje:
#14 Nincs a gyermekemnek telefon, a férjem telefonjára írták az sms-t. Eggyátalán nem vagyok/vagyunk irigyek. De szerintem sem gyerek, sem unoka között nem szakad nem kellene kivételt tenni. Hogy a másik ott lakik velük neki mindent megveszek de mi nem lakunk ott ezért az én lányomnak semmit sem. Nem is várom el. Mert szerencsére mindent megtudunk adni a lányunknak. Csak így elég fura ezaz egész dolog.
2020. febr. 24. 13:46
 25/26 A kérdező kommentje:
#15 Volt rá alkalom, hogy kereste őket. Nem vették fel a telefont. Sms-t is írt az anyja születésnapjára. De semmi valasz h köszönöm v akarmi.
2020. febr. 24. 13:52
 26/26 anonim ***** válasza:
58%
Nem veled van bajuk ezek szerint! A fiukkal, ha az anyja vissza sem ír neki, hogy köszönöm vagy valami. Ezt nekik kell lerendezni egymás közt, anya és fiának. Valamiért megharagudtak a férjedre. Legalábbis az anyja. Az apósod papucsférj? Mi lenne, ha csak őt hívnátok telefonon, ha csak vele tartanátok a kapcsolatot, őt hívnátok át magatokhoz? Vagy mennétek el érte kocsival, hogy nálatok legyen egy kicsit meg az unokájával? Neki lehet, hogy semmi baja a férjeddel, csak amolyan papucs, ezért ha az asszony úgy dönt, hogy nem kommunikál a fiával, akkor ő sem.
2020. máj. 15. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!