Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van olyan aki alig látja a...

Van olyan aki alig látja a szüleit, mert pl. Külföldön él? Féltek attól h meghalnak, úgy hogy alig találkoztok?

Figyelt kérdés

Sajnos otthon nem lehet megélni. Legalábbis nem sok ember tud jól élni..

Rákényszerülnek a fiatalok h kimenjenek kulfoldre.

Ami azzal jár legalábbis nálam, h egy évben 3szor láthatom a családom.

Sajnos apum most halt meg és fáj h részben emiatt a munka miatt keveset tudtunk együtt lenni.

Persze szerettuk egymást nagyon, de ha hazamentem, nagyon fáradt voltam. Kulfoldon is ahol elek, csak eszek alszok dolgozok. Épphogy élek. Hulyen hangzik tudom, de faradt vagyok, es sajna zavar h apumnak nem tudtam elég szeretetet adni.

Ez lenne az élet? Hajszoljuk a pénzt aztán a családot elveszítjük?

Csak kiváncsi vagyok van-e más is ilyen szituban?

Nehogy aztán megbánjátok ti is,mikor késő lesz... :(

2020. febr. 20. 23:39
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Oszinte reszvetem. :(!!!Hidd el Ö lat fenntrol mindent. Es tudja h neked se vlr konnyu. Es tudod attol h nem vltl ott testkozelbe O ugy is errzte h szereted. Ez ilyen. Lehet most nem hiszed el,de tenyleg igy van. Akik igauan szeretik egymast es te imadtad ot,azoknal a tavolsag sem szab hatart. Tudta O h imadod. Nyugi. Ne legyen lelki furkad.
2020. febr. 23. 13:47
 22/26 A kérdező kommentje:
Nem értem miért olyan furcsa h felettem a migransoktol? Talán nem tudják milyen a helyzet Németországban..?
2020. febr. 24. 18:38
 23/26 A kérdező kommentje:
*féltettem*
2020. febr. 24. 18:38
 24/26 A kérdező kommentje:
Talán nem tudjátok... ezt akartam írni.
2020. febr. 24. 18:39
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan tudom, hiszen itt lakok. Pont ezért fura.
2020. febr. 24. 20:01
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Na milyen a helyzet, mesélj.
2020. febr. 24. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!